Rusijos Krasnodaro krašte surengtos masinės žudynės

Rusijos Krasnodaro krašte vienoje Kubanės stanicų sudegusiame ūkininko name rasta 12 apdegusių lavonų, iš kurių 11 - su smurto požymiais.

Taip pat nustatyta, kad vienas nužudytųjų buvo Rusijos pietuose veikiančios komercinės įmonės vadovas, sakė šeštadienį oficialusis Tyrimų komiteto prie Rusijos generalinės prokuratūros atstovas Vladimiras Markinas, kuris nurodė, jog iškelta baudžiamoji byla, atliekamas nusikaltimo tyrimas.

"Tiriama versija, jog nužudę 12 asmenų nusikaltėliai padegė dviaukštį namą iš trijų pusių, kad sunaikintų nusikaltimo pėdsakus", - sakė V.Markinas.

Anot vieno Krasnodaro krašto teisėsaugos pareigūno, vienas Kuščevskajos stanicoje nužudytųjų buvo stambios Rostovo firmos finansų direktorius Vladimiras Mironenka. "Nužudytas jis, jo žmona, dvi dukterys ir pas ūkininką atvykę svečiai", - nurodė agentūros "Interfax" pašnekovas.

Pasak jo, nužudyti buvo ir ūkininkas, jo žmona, anūkė ir marti, taip pat kaimyno žmona ir milicijos pareigūno sūnus.

Nustatyta, jog dauguma lavonų buvo su durtinėmis ir pjautinėmis žaizdomis.

"Pirminiais duomenimis, vienas mažametis vaikas mirė apsinuodijęs smalkėmis, dar vienas buvo uždusintas. Kiti 10 žmonių mirė nuo daugybinių durtinių ir pjautinių žaizdų. Kiekvienam jų padaryta nuo trijų iki 10 tokių žaizdų", - pažymėjo Tyrimų komiteto atstovas V.Markinas.

Visų aukų tapatybės nustatytos.

Ugniagesių niekas neiškvietė, galbūt todėl, kad visi jau buvo negyvi.

Kai kuriais duomenimis, šeimininkai penktadienį šventė šeimos šventę.


Šiame straipsnyje: milicijažudynėssmurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių