Jie žvelgė mirčiai į akis, tačiau išgyveno

Žmones, pajutusius mirties alsavimą, bet jos išvengusius, vadiname laimės kūdikiais. Didžiosios Britanijos laikraštis „The Independent“ atrinko dešimties tokių laimingųjų istorijas, pakliuvusias į vaizdo kameros objektyvą.

Girta moteris nukrito ant bėgių

Šią savaitę visą pasaulį apskriejo vaizdo įrašas, kuriame smarkiai apgirtusi 26 metų moteris Bostono metro priėjo prie pat platformos krašto ir pabandė žvilgtelėti į tunelį, bet neišlaikė pusiausvyros ir nukrito ant bėgių. Keleiviai pradėjo šaukti ir mojuoti rankomis atvažiuojančiam traukiniui. Laimei, mašinistas pamatė žmogų ant bėgių ir spėjo sustabdyti.

 

Iš po sunkvežimio išlipo gyvas

Los Andželo greitkelyje sunkvežimio priekaba nuvirto ant šono ir prispaudė lengvąjį automobilį. Gelbėtojai nesitikėjo, kad jo vairuotojas liko gyvas, bet pakėlę priekabą negalėjo patikėti savo akimis. Vidutinio amžiaus vyras pats išlipo iš sumaitoto automobilio, nepatyręs net įbrėžimo.

 

Kūdikis išgyveno po traukiniu

Melburno traukinių stotyje kūdikio vėžimėlis nuriedėjo nuo platformos ir nukrito ant bėgių prieš pat atvažiuojantį traukinį. Motinai tą akimirką turėjo plyšti širdis, bet netrukus ji sužinojo, kad jos šešių mėnesių kūdikis liko gyvas ir patyrė tik kelis įbrėžimus.

 

Policininkui nusišypsojo likimas

JAV kelių policininkui eilinis vairuotojo dokumentų patikrinimas galėjo baigtis liūdnai. Jo per plauką nekliudė nežinia iš kur atskriejęs nevaldomas automobilis.

 

Nuo mirties skyrė akimirka

Kai kurie žmonės nepaiso jokių ženklų. Britas peršoko nuleistą užtvarą ir kirto geležinkelio pervažą. Jis tik per plauką išvengė praskriejusio greitojo traukinio.

 

Nevaldomas autobusas

Visuomet būkite atidūs kirsdami gatve, net kai jums dega žalia šviesa. Rusijoje autobusas tapo nevaldomas ir nesustabdė prie sankryžos. Vos keli centimetrai - ir pėsčiasis geriausiu atveju atsidurtų ligoninėje.

 

Laimingas motociklininkas

Peržiūrėjus iš traukinio filmuotą vaizdo įrašą atrodo, kad motociklininkui tikrai skaudžiai kliuvo. Laimei, Dievas buvo jam gailestingas. Vyriškis spėjo pervažiuoti bėgius.

 

Degtinė kenkia sveikatai

Šis vaizdas tikrai sugraudins stikliuko mėgėjus. Rusijoje degtinės sandėlyje krautuvo vairuotojas kliudė stelažą ir jį nuvertė. Netrukus nuvirto ir kitas. Sandėlio darbuotojui pavyko gyvam išbristi iš degtinės jūros.

 

Ir danguje būna ankšta

Prasilenkti ore irgi būna sudėtinga. Iššokęs iš vieno lėktuvo britas parašiutininkas vos nekliudė kito.

 

Išradingumas irgi žudo

Šie pokštininkai kitą kartą veikiausiai bus atsargesni. Vaiduoklio kostiumas iš polietileninio maišo iš pradžių sukėlė juoko priepuolį, bet po kelių minučių bičiuliams teko gelbėti dūstantį draugą.

 


Šiame straipsnyje: mirtinas atvejis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių