BBC raginama nuo mažens vaikus mokyti apie homoseksualumą

Vaikams skirtas BBC laidas turėtų dažniau vesti homoseksualūs vedėjai, sakoma neseniai paskelbtoje ataskaitoje. Didžiosios Britanijos valstybinis transliuotojas taip pat raginamas rodyti daugiau laidų su homoseksualiais veikėjais, kad auditorija būtų nuo mažų dienų supažindindama su lytinėmis mažumomis.

Minėtoje ataskaitoje taip pat pažymima, kad lesbietės, gėjai ir biseksualūs žmonės vis dar yra beveik nematomi žiniasklaidoje.

Specialios BBC darbo grupės parengtoje ataskaitoje sakoma, jog labai svarbu padėti besiformuojantiems homoseksualiems vaikams „pripažinti„ savo jausmus. Esą matydami „teigiamą patirtį“ homoseksualūs vaikai nebesijaus izoliuoti, ypač kaimo vietovėse.

BBC užsakytoje ataskaitoje, kuri paremta žmonių apklausomis ir devynių „homoseksualių vaikų ekspertų„ nuomone, konstatuojama, kad įvairaus žanro vaikų laidose turėtų reguliariai rodomi neheteroseksualūs žmonės. Anot BBC, jau per daug laiko buvo skirta „homofobiškam“ požiūriui.

Maždaug 3 tūkst. žiūrovų apklausa parodė, kad kas penktas heteroseksualus vyras sakė, jog per BBC rodo per daug homoseksualių žmonių. O kas dešimtas žmogus sakė, jog jam nemalonu per televiziją žiūrėti apie gėjus, lesbietes ar biseksualius žmones.


Šiame straipsnyje: BBCHomoseksualaivaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

jhr

jhr portretas
Teisingas ES veikėjų patarimas - pedrylos turi pradėti ruošti jaunąją kartą. Tačiau nereiktų diskriminuoti čigonų - jie galėtų konsultuoti bedarbius kaip aktyviai veikti komercijos srityje platinant prekes, žydai - kaip žiniasklaidoje istatymiškai uždrausti "audiatur et altera pars" nuomonę, o amerikonai - kaip spausdinti pinigus, už kuriuos valstybė neprisiima jokios atsakomybės...

gg

gg portretas
Kur tas pasaulis ritas...

psichas

psichas portretas
Ypač ,,teigiamą patirtį ,, paliko pederastai Sovietų Sąjungos įkūrėjai . Milijonai nužudytų ... Psichiniai ligoniai ...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių