B. Bardot grasina tapti Rusijos piliete dėl 2 dramblių

Prancūzų kino legenda Brigitte Bardot penktadienį pagrasino pasekti Gerardo Depardieu pavyzdžiu ir tapti Rusijos piliete, jeigu pareigūnai nepasigailės dviejų dramblių, kuriuos ketinama užmigdyti.

G.Depardieu kovos su mokesčių didinimu istorijai pakrypus netikėta linkme, garsioji gyvūnų teisių gynėja pareiškė, kad ji taip pat paprašys Rusijos pilietybės, jeigu neįsikiš atitinkami pareigūnai ir neišgelbės dviejų dramblių patelių, Baby ir Nepal.

Anksčiau buvo nuspręsta, kad tuberkulioze sergančios dramblių patelės kelia grėsmę ne tik kitiems Lijono zoologijos sodo „Tete d'Or“ gyvūnams, bet ir lankytojams, nes liga yra labai užkrečiama.

Miesto valdžia praėjusį mėnesį nurodė užmigdyti šiuos gyvūnus, tačiau zoologijos sodui juos padovanojęs vieno prancūzų cirko savininkas Gilbert'as Edelsteinas pradėjo dramblių gelbėjimo kampaniją internete ir per Kalėdas „mirties bausmės“ vykdymas buvo atidėtas.

B.Bardot pareiškime sakoma, kad ji išvyks iš Prancūzijos, jeigu pareigūnai visam laikui neatšauks savo sprendimo.

„Jeigu mūsų dabartinei valdžiai užtenka bailumo ir begėdiškumo nužudyti Baby ir Nepal... Aš nusprendžiau priimti Rusijos pilietybę ir palikti šią šalį, kuri yra ne kas kita kaip gyvūnų kapinės“, - pareiškė B.Bardot.

77-erių B.Bardot aktyviai palaikė aktorių G.Depardieu jo konflikte su prancūzų vyriausybe, kai šis nusprendė dėl pakeltų mokesčių apsigyventi Belgijoje.

Praėjusį mėnesį ji pareiškė, kad jos kolega, kurį premjeras Jean-Marc Ayraul pavadino „apgailėtinu“, tapo „ypač nesąžiningo persekiojimo auka“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RM

RM portretas
O mūsų daunai išsirinkę komuniagas socializmą ir toliau statys. O paskui stebisi emagravimo mąstais.

NET PRANCUZAI SUPRATO

NET PRANCUZAI SUPRATO portretas
KAD PRIE RUSU GYVENTI GERIAU, NEGU PRIE amerikonu. Gerai, kad lietuviai tai zino anksciau prancuzu. .

as

as portretas
Lai mina :) Tai tada suzinos, kaip rusai su drambliais pasielgtu :))) Ir su Pacia Brigita :) Gal tada gyvenima prancuzijoje ivertins :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių