Peršokti prie turinio

Kauno meras Andrius Kupčinskas

Temoje atsakymų: 1038

#1021 DSNB

DSNB
  • Nariai
  • 42 Pranešimai:

09 vasario 2011 - 05:31

CITATA(Kaimynka @ 2011-02-09 17:07) <{POST_SNAPBACK}>
Iš tikro jai jūs nebūtumėte priešininkai Jūs patys nejaučiate, bet kiekvienas esate teisus savaip. Išties čia ne vieno mero kaltė, kad jau eile metų dirbantys Savivaldybės darbuotojai nevykdo savo pareigų.
  Bet męs renkame populiariuosius, kas žino gal tas žmogus kurį pastoviai puolate ir būtų tas atradimas ir ten jis nepakliūna nes nenaudingas, o gal išties pamirštų iškart po rinkimų?
  Poną Jankauską susipažinau kaip labai gerą žmogų nekorumpuotą ir išvis tiesiog žmonių prieglobstį ir rinkimų nebuvo susišnekėjom pagelbėti pasisiųlė, nu va sakiau reiks atsiprašyti visų yra savivaldybėj gerų žmonių, net įdarbinti pagal išsilavinimą nusprendė, nespėjau nei užsirekomenduoti pats išklausinėjo... Po savaitės paskambinu iškoliojo nesupratau nei už ką nei dėl ko numetė ragelį, dar ilgai žiūrėjau į pypsintį ragelį nesuprasdama kas nutiko. Kuzminskui, Starkevičiui parašus padėjau rinkti Čigriienė pas mane kava gėrė, Daluže vadino, kažkokį dokumentą pamiršau nunešti išbarė, kad aš nesikreipiu pas ją. Su ponia Garšviene per koncertus aš maistą tiekiau iš mano rankų Landzbergis, Kunevičienė ir k.t. valgė, o kai šiandien man reikia atsiimti tai į ką turiu pilną teisę ir tai priklauso nuo jų jie man staiga padėti nebegali, o kai kuriems mano veidas jau nieko nebesako. Aš turiu patirties, bet jai užmušus viltį, kad dar yra gerų žmonių beliktų tik pasikart. Pas Jus Vilke daug pykčio, bet vis tiek aš jums dėkinga net nesuprasdami Jūs man abu patarinėjote.
Ginče kyla Tiesa ir tas kas moka skaityti plačiau ja randa. Jus abu ganėtinai protingi žmonės ir jai skirtumėt laiko nesusipriešinimui, bet problemų sprendimui manau daug nuveiktumėt.
  Aš už taiką forume

Ir pritariu jums, ir ne, nes mano patirtis sako, kad pasaulyje yra labai daug gerų žmonių, bet ne tarp tų, kurie veržiasi į politiką. Ne tarp tų. Gal ir mes, rinkėjai, klaidą darom, kai renkam valdžią tarsi sau žmoną, su emocijom, kažkokiais "patinka-nepatinka", su didelėm viltim. Į juos reikia šaltai žiūrėt, kaip į svetimus, tokie jie ir yra, kaip į samdinius, apie kuriuos reik išsiaiškint, kuris dirbs, o kuris vogs. wink.gif

#1022 qwe

qwe
  • Nariai
  • 852 Pranešimai:

09 vasario 2011 - 06:34

Keistas žmogus tas galvanauskas... tai sako, kad:
CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-06 00:36) <{POST_SNAPBACK}>
...atleiskit Jums savo laiko tikrai neskirsiu - pasiimkite veidrodį.

tai vėl paklodes atrašinėja į kiekvieną repliką ir pasakoja apie tai kaip jis nenori į politiką:
CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-09 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
Aš anot Jūsų iki dabar dirbau šitiems rinkimams, po jų dirbsiu sekantiems ir t.t. rolleyes.gif ATSIPRAŠAU, bet Facebook'e sukėliau visą savo darbo šitiems rinkimams istoriją su BEVEIK visais straipsniais nuo pat darbo ŠIEMS RINKIMAMS pradžios t.y. 2001 metų. tongue.gif , www.galvanauskas.lt rašau ilgesnes mintis(facebooke neleidžia)... Todėl čia kartotis neturiu nei noro, nei laiko. Beje jei norite mane patardyti ir "išjuokti" 17 d. 18 val. VDU rengiami debatai(pakvietė studentai) - kviečiu prisijungti įėjimas laisvas(ten nebūsite su vilko veidu, todėl turėsite pranašumą - aš Jūsų nepažinsiu) biggrin.gif , nes man kalbėti išeina greičiau nei rašyti. smile.gif
P.S. Nebijau likti politikos užkampyje, nes turiu tiek asmeninių planų, kad taryba man ne kelrodė žvaigždė, bet pareiga(pasidaviau savo buvusių rinkėjų spaudimui). Jei nepateksiu neverksiu, patikėkit, greičiau atvirkščiai, nes nemoku netęsėti žodžio... Ir priešų mažiau turėsiu biggrin.gif

bet eina nes jį rinkėjai spaudžia ir ragina eiti... ir jų tiek daug na tiek daug.., kad... niekaip neišrenka niekur... na bet gal šį kartą pavyks? smile.gif

#1023 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

09 vasario 2011 - 07:06

CITATA(DSNB @ 2011-02-09 17:16) <{POST_SNAPBACK}>
O kam mums ką nors dabar viešinti? Seni laikai. Ramiai gyvenam, pasidarėm viską patys, nereikėjo niekam atidirbinėt „už rūpestį“. Su kaimynais  pasijuokiam prisiminę, kaip naktį su plakatais po miestą lakstėm rolleyes.gif . Bet tas reikalas visus gerai išblaivino. Atsirado imunitetas gražiom kalbom ir pažadam. Laiptinėje įsitaisėm kibiriuką tokį, balsavimo urna vadinam. Ten skrenda visi tie popieriukai su reklamom ir veidais tų, kurie „rūpinasi“.    

O politikų - nepolitikų gerą pavadinimą šiandien pateikė delfi:  nepartinis ekspartinis kandidatas.  Bet ekspartinis - tai turbūt irgi politikas, niekur nedingsi.

Nepabuvęs kareiviu netaps generolu...
Visos Generolienės išteka už leitenantų...
Nepabuvęs artojėliu, nebus geras kareivėlis ... ir t.t.

#1024 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

09 vasario 2011 - 07:08

CITATA(qwe @ 2011-02-09 18:34) <{POST_SNAPBACK}>
Keistas žmogus tas galvanauskas... tai sako, kad:

tai vėl paklodes atrašinėja į kiekvieną repliką ir pasakoja apie tai kaip jis nenori į politiką:

bet eina nes jį rinkėjai spaudžia ir ragina eiti... ir jų tiek daug na tiek daug.., kad... niekaip neišrenka niekur... na bet gal šį kartą pavyks? smile.gif

Nevark. Ar matei kur nors mieste mano reklamą??? blink.gif Ar naiviai abu galvojat, kad jai neturiu pinigų? Tikriausiai atsimenat pereitus rinkimus, kai tikrai norėjau laimėti...

#1025 qwe

qwe
  • Nariai
  • 852 Pranešimai:

09 vasario 2011 - 07:25

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-09 19:08) <{POST_SNAPBACK}>
Nevark. Ar matei kur nors mieste mano reklamą??? blink.gif Ar naiviai abu galvojat, kad jai neturiu pinigų? Tikriausiai atsimenat pereitus rinkimus, kai tikrai norėjau laimėti...

Mačiau, mikriuke, teisėtvarkininkų kompanija raudonais švarkais biggrin.gif Juokingai atrodot visi smile.gif
Ir iš viso prie ko čia tas klausimas "ar matei kur nors mieste mano reklamą?" ką? Man vienodai šviečia tokių mesijų reklamos, man juokinga, kai eina į rinkimus ir vapsi apie tai kaip ištiesų nenori ten eiti, bet matai žmonės, rinkėjai jį verčia, tiesiog prašo, vos ne ant kelių suklaupę maldauja... Ir prie ko čia tuos pinigus kiši? Na turi tu jų ir ką? Koks kam skirtumas tie tavo pinigai?

#1026 Vilke

Vilke
  • Nariai
  • 252 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 12:47

CITATA(Kaimynka @ 2011-02-09 17:07) <{POST_SNAPBACK}>
Iš tikro jai jūs nebūtumėte priešininkai Jūs patys nejaučiate, bet kiekvienas esate teisus savaip. Išties čia ne vieno mero kaltė, kad jau eile metų dirbantys Savivaldybės darbuotojai nevykdo savo pareigų.
  Bet męs renkame populiariuosius, kas žino gal tas žmogus kurį pastoviai puolate ir būtų tas atradimas ir ten jis nepakliūna nes nenaudingas, o gal išties pamirštų iškart po rinkimų?
  Poną Jankauską susipažinau kaip labai gerą žmogų nekorumpuotą ir išvis tiesiog žmonių prieglobstį ir rinkimų nebuvo susišnekėjom pagelbėti pasisiųlė, nu va sakiau reiks atsiprašyti visų yra savivaldybėj gerų žmonių, net įdarbinti pagal išsilavinimą nusprendė, nespėjau nei užsirekomenduoti pats išklausinėjo... Po savaitės paskambinu iškoliojo nesupratau nei už ką nei dėl ko numetė ragelį, dar ilgai žiūrėjau į pypsintį ragelį nesuprasdama kas nutiko. Kuzminskui, Starkevičiui parašus padėjau rinkti Čigriienė pas mane kava gėrė, Daluže vadino, kažkokį dokumentą pamiršau nunešti išbarė, kad aš nesikreipiu pas ją. Su ponia Garšviene per koncertus aš maistą tiekiau iš mano rankų Landzbergis, Kunevičienė ir k.t. valgė, o kai šiandien man reikia atsiimti tai į ką turiu pilną teisę ir tai priklauso nuo jų jie man staiga padėti nebegali, o kai kuriems mano veidas jau nieko nebesako. Aš turiu patirties, bet jai užmušus viltį, kad dar yra gerų žmonių beliktų tik pasikart. Pas Jus Vilke daug pykčio, bet vis tiek aš jums dėkinga net nesuprasdami Jūs man abu patarinėjote.
Ginče kyla Tiesa ir tas kas moka skaityti plačiau ja randa. Jus abu ganėtinai protingi žmonės ir jai skirtumėt laiko nesusipriešinimui, bet problemų sprendimui manau daug nuveiktumėt.
  Aš už taiką forume

Kaimynka, viskas gerai, net jeigu ( ir ypač – jeigu) tokios kibirkštys iš pasisakymų lekia... Gera visų forumų savybė, kad juose žmonių patirtis atsiskleidžia iš įvairių pusių. Per konfliktą – ypač. Ir tiesa atrandama, ir akiratis plečiasi.
Prieštarauti Galvanauskui skatina ne pyktis. Noras pasipriešinti smegenų plovimui ir manipuliavimui informacija virtualioje erdvėje.
Galvanauskas apie save mėgsta viešai formuoti tik geras naujienas. Aktyvus politikas, pasikeitus vėjams, – aktyvus visuomenininkas, bla-bla-bla...Teigiamas herojus. Jokių nepatogių klausimų. Bet tai dirbtinai „daromas“ įvaizdis, ir daugiausia jo paties pastangomis. Viskas gerai, kol su tuo žaidžia tik savo tinklaraštyje ar „veidaknygėje“.
O forume galima abejoti ir klausti. Ypač kai politikas nusipaisto, jo kuriamo „krištolinio“ įvaizdžio galas su galu nesusiveda, o politikas beveik metus aiškina, kad jis visai ne politikas ir net į rinkimus neis... laugh.gif  Bet žmonės mato ir žmonės mąsto. Ir laisvai klausinėja.
Taip, jis susinervina, viešai sulaukęs nepatogių klausimų. Bet kodėl turėtume neabejoti tuo, ką jis sako? – ar kad politikas? Ar kad nepatogu? Kodėl nepatogu? O jam mus mulkinti  – patogu? Suprasčiau, jei tai būtų koks minties galiūnas, Nobelio premijos laureatas. Bet ir tai. Paprasčiausi Amerikos studentai kažkada nepabūgo suabejoti aukšto lygio komisijos išvadomis apie teroristinį išpuolį prieš Pasaulio prekybos centro „dvynius“. Išanalizavo duomenis, interpretavo juos savaip ir sukūrė filmą, kuriame dėl katastrofos apkaltino Amerikos vyriausybę. Jie nepabijojo viešai abejoti, klausinėti, bet, kiek domėjausi ta tema, tebevaikšto laisvėje rolleyes.gif .
O mes čia turėtume nedrįsti suabejoti nežymaus užkampio politiko ketinimais?  Prieš pat rinkimus? Abejoti nėra negražu.Pasakyti politikui, kad jis absurdiškai nusipaisto, nėra negražu. Ir tai nėra pyktis.
Kaimynka, štai jūs rašote – užmušus viltį, kad dar yra gerų žmonių, beliktų tik pasikart. Pritariu.
Bet reikėtų užmušt viltį apie geraširdžius pasiaukojančius politikus. Politikoje yra tik interesai ir nauda, nebūna geros širdies – nebent sutartine kaina už kilogramą... wink.gif
Užtai ir manau, kad jūsų problemos sprendimo reikia ieškoti ne per politikus. Verčiau pasisamdyti gerą teisininką.

#1027 Vilke

Vilke
  • Nariai
  • 252 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 01:28

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-09 19:08) <{POST_SNAPBACK}>

Dabar sakote, kad praėjusius rinkimus tikrai norėjote laimėti. O pernai sausio 22 šiame forume tvirtinote visai priešingai:
CITATA
rinkimuose dalyvavau norėdamas atimti balsus iš buvusių politikų (jei rimčiau pasidomėtumėte mano rinkiminiais šūkiais gal suprastumėte kitaip )

Na,jau visai susipainiojote savo įvaizdžio vingiuose ir klostėse.laugh.gif

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-09 15:18) <{POST_SNAPBACK}>
Liūdna, tuoj apsiverksiu sad.gif ir eisiu į auksinį WC...

Ten jums ir vieta. Kaip sakė vienas klasikas, nedidelė netektis. rolleyes.gif

#1028 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 09:15

CITATA(Vilke @ 2011-02-10 00:47) <{POST_SNAPBACK}>
Kaimynka, viskas gerai, net jeigu ( ir ypač – jeigu) tokios kibirkštys iš pasisakymų lekia... Gera visų forumų savybė, kad juose žmonių patirtis atsiskleidžia iš įvairių pusių. Per konfliktą – ypač. Ir tiesa atrandama, ir akiratis plečiasi.
Prieštarauti Galvanauskui skatina ne pyktis. Noras pasipriešinti smegenų plovimui ir manipuliavimui informacija virtualioje erdvėje.
Galvanauskas apie save mėgsta viešai formuoti tik geras naujienas. Aktyvus politikas, pasikeitus vėjams, – aktyvus visuomenininkas, bla-bla-bla...Teigiamas herojus. Jokių nepatogių klausimų. Bet tai dirbtinai „daromas“ įvaizdis, ir daugiausia jo paties pastangomis. Viskas gerai, kol su tuo žaidžia tik savo tinklaraštyje ar „veidaknygėje“.
O forume galima abejoti ir klausti. Ypač kai politikas nusipaisto, jo kuriamo „krištolinio“ įvaizdžio galas su galu nesusiveda, o politikas beveik metus aiškina, kad jis visai ne politikas ir net į rinkimus neis... laugh.gif  Bet žmonės mato ir žmonės mąsto. Ir laisvai klausinėja.
Taip, jis susinervina, viešai sulaukęs nepatogių klausimų. Bet kodėl turėtume neabejoti tuo, ką jis sako? – ar kad politikas? Ar kad nepatogu? Kodėl nepatogu? O jam mus mulkinti  – patogu? Suprasčiau, jei tai būtų koks minties galiūnas, Nobelio premijos laureatas. Bet ir tai. Paprasčiausi Amerikos studentai kažkada nepabūgo suabejoti aukšto lygio komisijos išvadomis apie teroristinį išpuolį prieš Pasaulio prekybos centro „dvynius“. Išanalizavo duomenis, interpretavo juos savaip ir sukūrė filmą, kuriame dėl katastrofos apkaltino Amerikos vyriausybę. Jie nepabijojo viešai abejoti, klausinėti, bet, kiek domėjausi ta tema, tebevaikšto laisvėje rolleyes.gif .
O mes čia turėtume nedrįsti suabejoti nežymaus užkampio politiko ketinimais?  Prieš pat rinkimus? Abejoti nėra negražu.Pasakyti politikui, kad jis absurdiškai nusipaisto, nėra negražu. Ir tai nėra pyktis.
Kaimynka, štai jūs rašote – užmušus viltį, kad dar yra gerų žmonių, beliktų tik pasikart. Pritariu.
Bet reikėtų užmušt viltį apie geraširdžius pasiaukojančius politikus. Politikoje yra tik interesai ir nauda, nebūna geros širdies – nebent sutartine kaina už kilogramą... wink.gif
Užtai ir manau, kad jūsų problemos sprendimo reikia ieškoti ne per politikus. Verčiau pasisamdyti gerą teisininką.

Senovės graikai žmones, kurie nesidomi savo miesto valdymu, vadino IDIOTE'S.
Klausimas visažinei VILKEI: Kas yra politikas? Kaip pavadinti žmogų kuris ne idiotas?

#1029 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 09:37

CITATA(qwe @ 2011-02-09 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
Mačiau, mikriuke, teisėtvarkininkų kompanija raudonais švarkais biggrin.gif Juokingai atrodot visi smile.gif
Ir iš viso prie ko čia tas klausimas "ar matei kur nors mieste mano reklamą?" ką? Man vienodai šviečia tokių mesijų reklamos, man juokinga, kai eina į rinkimus ir vapsi apie tai kaip ištiesų nenori ten eiti, bet matai žmonės, rinkėjai jį verčia, tiesiog prašo, vos ne ant kelių suklaupę maldauja... Ir prie ko čia tuos pinigus kiši? Na turi tu jų ir ką? Koks kam skirtumas tie tavo pinigai?

Koks pats laimingas esate, kad nesuprantate kad Jūsų požiūris ir mąstymas Jus veda prie dar blogesnių gyvenimo sąlygų. Linkiu sėkmės ir tikiuosi, kad iki to laiko užsigrūdinsite  smile.gif

#1030 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 09:44

CITATA(Vilke @ 2011-02-10 01:28) <{POST_SNAPBACK}>
Dabar sakote, kad praėjusius rinkimus tikrai norėjote laimėti. O pernai sausio 22 šiame forume tvirtinote visai priešingai:

Na,jau visai susipainiojote savo įvaizdžio vingiuose ir klostėse.laugh.gif

Ten jums ir vieta. Kaip sakė vienas klasikas, nedidelė netektis. rolleyes.gif

Tai Jūs susipainiojote  biggrin.gif - paskaitykite atidžiai mano ankstesnių rinkimų lankstinukus (nusiimkite juodus akinius)ir jei sugebėtumėte blaiviai mąstyti wink.gif , juose perskaitytumėte tą pačią nuomonę kaip ir šiandien... rolleyes.gif  Vis norite mane išmušti iš vėžių... laugh.gif  Nepavyks gerbiamoji. wink.gif

O ta vieta man per brabangi

#1031 qwe

qwe
  • Nariai
  • 852 Pranešimai:

10 vasario 2011 - 05:55

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-10 09:37) <{POST_SNAPBACK}>
Koks pats laimingas esate, kad nesuprantate kad Jūsų požiūris ir mąstymas Jus veda prie dar blogesnių gyvenimo sąlygų. Linkiu sėkmės ir tikiuosi, kad iki to laiko užsigrūdinsite  smile.gif

Ką tu čia svaigsti? Pasiklydęs savo noriu/nenoriu būt išrinktas, politikas/nepolitikas sapnuose ir vis prieš rinkimus ateini į forumą pasirodyt koks tu puikus ir kaip tau viskas rūpi. Mekeni apie pinigus, požiūrį, mastymą ir t.t. ir pan., bet praktiškai net nesugebi pasakyt kuo tu būtum geresnis už tuos kuriuos pakeist nori, be tų kalbų "apie orą" daugiau nieko ir nėra, tuščia vieta, niekas... Na ne niekas.. kokį šimtuką su viršum sveri vistik... jei netyčia tie tuntai rinkėjų/gerbėjų iškeltų ant šakių į savivaldą, tai matomai priaugtum dar papildomų... Kodėl aš ar kas nors kitas turėtų už tave balsuot? Atsakyk. Ar vėl pradėsi apie požiūrį, mastymą, pinigus, artojėlius-kareivėlius ar nežemiškas civilizacijas kalbėti?

#1032 Vilke

Vilke
  • Nariai
  • 252 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 10:28

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-10 09:15) <{POST_SNAPBACK}>
Senovės graikai žmones, kurie nesidomi savo miesto valdymu, vadino IDIOTE'S.
Klausimas visažinei VILKEI: Kas yra politikas? Kaip pavadinti žmogų kuris ne idiotas?

Per anksti susiruošėte į valdžią, jei dar tik aiškinatės, kas esate. angry.gif

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-10 09:44) <{POST_SNAPBACK}>
Tai Jūs susipainiojote  biggrin.gif - paskaitykite atidžiai mano ankstesnių rinkimų lankstinukus (nusiimkite juodus akinius)ir jei sugebėtumėte blaiviai mąstyti wink.gif , juose perskaitytumėte tą pačią nuomonę kaip ir šiandien... rolleyes.gif  Vis norite mane išmušti iš vėžių... laugh.gif  Nepavyks gerbiamoji. wink.gif

Nėra iš ko jus išmušinėti - jūs tų vėžių visai ir neturite. Jei jūsų viešumoje pasakytą mintį reikia suprasti visai ne taip, kaip ji pasakyta, o teisingam jos supratimui reikia papildomo jūsų išaiškinimo, tai reiškia tik viena - nemokate aiškiai ir suprantamai reikšti savo minčių.

Jau ir per praėjusius rinkimus šia prasme buvote pastebėtas: kažkuri VDU mokslininkė jūsų rinkimų retoriką įvertino kaip prastą ir pompastišką, iš jūsų dėl to šaipėsi tinklaraštis nemalk.lt. Taigi didžiuotis neturite kuo. Kai jus aptarnavo profesionalai, viešumoje atrodėte protingesnis  wink.gif

#1033 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 12:14

CITATA(qwe @ 2011-02-10 17:55) <{POST_SNAPBACK}>
Ką tu čia svaigsti? Pasiklydęs savo noriu/nenoriu būt išrinktas, politikas/nepolitikas sapnuose ir vis prieš rinkimus ateini į forumą pasirodyt koks tu puikus ir kaip tau viskas rūpi. Mekeni apie pinigus, požiūrį, mastymą ir t.t. ir pan., bet praktiškai net nesugebi pasakyt kuo tu būtum geresnis už tuos kuriuos pakeist nori, be tų kalbų "apie orą" daugiau nieko ir nėra, tuščia vieta, niekas... Na ne niekas.. kokį šimtuką su viršum sveri vistik... jei netyčia tie tuntai rinkėjų/gerbėjų iškeltų ant šakių į savivaldą, tai matomai priaugtum dar papildomų... Kodėl aš ar kas nors kitas turėtų už tave balsuot? Atsakyk. Ar vėl pradėsi apie požiūrį, mastymą, pinigus, artojėlius-kareivėlius ar nežemiškas civilizacijas kalbėti?

Pradžiai tiek:

1. Pareikalauti iš buvusios valdžios viešos ataskaitos už nuveiktus darbus.
2. Įtraukti į miesto valdymą kuo daugiau NEPARTINIŲ miesto gyventojų.
3. Sudaryti NEPARTINIŲ Kauno gyventojų Nepriklausomą Antikorupcijos komisiją.
4. Didinti Seniūnijų finansinį savarankiškumą, plečiant Seniūnų ir bendruomenės įgaliojimus.
5. Sumažinti Kauno savivaldybės administracijos darbuotojų skaičių optimizuojant jos darbą.
6. Atlikti Kauno savivaldybės įmonių auditus, nustatyti jų darbo efektyvumus, optimizuojant darbuotojų skaičių ir gyventojams teikiamų paslaugų kainodarą.
7. Atlikti Kauno miesto skelbtų ir įvykdytų statybos konkursų auditą ir pateikti ataskaitą kauniečiams dėl išlaidų pagrįstumo.
8. Sudaryti Kauno miesto ilgalaikio vystymo strategiją su aiškiu investicijų pritraukimo modeliu.
9. Visokeriopai palaikysiu smulkųjį verslą ir dėsiu pastangas jo skatinimui.
10. Visokeriopai remsiu kultūros ir švietimo bendruomenių reikalus.
11. Sieksiu sumažinti tarybos narių ir mero aparato išlaidas.
12. Pritarsiu kitų asmenų teikiamoms Kaunui naudingiems siūlymams.

ATSTOVAUSIU IR PALAIKYSIU TIK SAVO RINKĖJŲ NUOMONĘ!
Jei mane išrinksite į Kauno tarybą viešai pasižadu:
1. sąžiningai atstovauti Kauno gyventojų interesams.
2. kartą per mėnesį viešai organizuoti susitikimus su kauniečiais, tam, kad galėčiau su jumis tartis dėl svarbiausių sprendimų Kaunui ir kauniečiams.
3. atsistatydinti iš Kauno tarybos jei savo veiksmais padaryčiau moralinę ar materialinę žalą miestui ar jo gyventojams.
Smulkiau apie mane rasite:
www.galvanauskas.lt
Facebook'e Kandidatas Edvardas Galvanauskas ir Edvardas Galvanauskas
Elektroniniu paštu: edvardas@galvanauskas.lt,
Skyp‘u: edvardas.galvanauskas
Tel. 8 656 03333

Visiems NEABEJINGIEMS KAUNO BĖDOMS ir balsuojantiems už mane siūlau užsiregistruoti šiais adresais su PRIERAŠU "TAVO RINKĖJAS" tam, kad jei mane išrinks į miesto tarybą Jūs busite tie žmonės, su kuriais aš nuolat susitikinėsiu, tarsiuosi ir mes kartu spręsime kaip vienu ar kitu atveju elgtis. Jums aš ir atsiskaitinėsiu už savo elgesį!

Jei kas nors neaišku prašau rašyti.

P.S. Kaip matote nesislapstau nuo nieko. Galite apie mane sužinoti viską.
Vilkei - išsisaugokite, kad galėtumėte priekaištauti :-)))

#1034 Vilke

Vilke
  • Nariai
  • 252 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 05:13

Nemanau, kad verta išsisaugoti, nes netikiu, kad būsite išrinktas. rolleyes.gif

Bet dar štai ką paaiškinkite.

Kaip jūsų uolumas dirbti Kauno labui siejasi su 846,5 tūkst.litų paskola, kurią esate paėmęs?

#1035 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 05:45

CITATA(Vilke @ 2011-02-11 17:13) <{POST_SNAPBACK}>
Nemanau, kad verta išsisaugoti, nes netikiu, kad būsite išrinktas. rolleyes.gif

Bet dar štai ką paaiškinkite.

Kaip jūsų uolumas dirbti Kauno labui siejasi su 846,5 tūkst.litų paskola, kurią esate paėmęs?

Galvanauskas galvoja galva smile.gif, todėl prieš 4 metus paėmiau paskolą, paleidau trečią verslą, kuris šiandien jau duoda grąžos tiek, kad dengia paskolą ir dar lieka pragyvenimui... Pridėjus kitus verslus, man nereikia dirbti tam, kad išlaikyčiau šeimą, todėl lieka laiko domėtis visuomeniniu gyvenimu... Jei žmonėms nereikia mano idėjų ir nebalsuos už mane - kursiu sekantį verslą, jei išrinks, kovosiu su BLOGAIS POLITIKAIS IR KAUNUI ŽALINGAIS  SPRENDIMAIS. Taip Vilke, aš pykstu ant Mero komandos ir Sėkmes koalicijos. Labiausiai pykstu už tai, kad NELEIDO KAUNE ĮKURTI JAPONŲ DVIKOVIŲ MENŲ KULTŪROS CENTRO(Facebook'e yra pavyzdinės nuotr.). Tokie centrai ant rankų pirštų suskaičiuojami PASAULYJE, juos lanko įžymiausi pasaulio kovotojai ir žymiausi Holivudo aktoriai... Visa tai galėjo pačių japonų pastatyta Kaune, tereikėjo tik MERO rašto, kad projektas apsvarstytas savivaldybės lygmenyje ir apleisto užkampio. Japonai į šį grožį ruošėsi investuoti 42 mln.Lt, kiek dar butų Kaunas laimėjęs iš pasaulinio lygio turistų?
Du metus vedžiau derybas su savivaldybe ir tik merui šis projektas nepatiko. Dar apleistoje teritorijoje siūliau statyti teniso kortus... Ir tas jam nepatiko. Jam nepatiko ir V.Romanovo stadiono atnaujinimas, o aš mėgstu futbolą, ir t.t. Todėl esu piktas ir jei žmonės leis, pakeisiu nors vieną silpnaprotį...

#1036 Vilke

Vilke
  • Nariai
  • 252 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 07:03

CITATA(Edvardas Galvanauskas @ 2011-02-11 17:45) <{POST_SNAPBACK}>
Galvanauskas galvoja galva smile.gif, todėl prieš 4 metus paėmiau paskolą, paleidau trečią verslą, kuris šiandien jau duoda grąžos tiek, kad dengia paskolą ir dar lieka pragyvenimui... Pridėjus kitus verslus, man nereikia dirbti tam, kad išlaikyčiau šeimą, todėl lieka laiko domėtis visuomeniniu gyvenimu... Jei žmonėms nereikia mano idėjų ir nebalsuos už mane - kursiu sekantį verslą, jei išrinks, kovosiu su BLOGAIS POLITIKAIS IR KAUNUI ŽALINGAIS  SPRENDIMAIS. Taip Vilke, aš pykstu ant Mero komandos ir Sėkmes koalicijos. Labiausiai pykstu už tai, kad NELEIDO KAUNE ĮKURTI JAPONŲ DVIKOVIŲ MENŲ KULTŪROS CENTRO(Facebook'e yra pavyzdinės nuotr.). Tokie centrai ant rankų pirštų suskaičiuojami PASAULYJE, juos lanko įžymiausi pasaulio kovotojai ir žymiausi Holivudo aktoriai... Visa tai galėjo pačių japonų pastatyta Kaune, tereikėjo tik MERO rašto, kad projektas apsvarstytas savivaldybės lygmenyje ir apleisto užkampio. Japonai į šį grožį ruošėsi investuoti 42 mln.Lt, kiek dar butų Kaunas laimėjęs iš pasaulinio lygio turistų?
Du metus vedžiau derybas su savivaldybe ir tik merui šis projektas nepatiko. Dar apleistoje teritorijoje siūliau statyti teniso kortus... Ir tas jam nepatiko. Jam nepatiko ir V.Romanovo stadiono atnaujinimas, o aš mėgstu futbolą, ir t.t. Todėl esu piktas ir jei žmonės leis, pakeisiu nors vieną silpnaprotį...

Negaliu įvertinti jūsų neįvykdytų planų didybės, nežinodama visų motyvų ir priežasčių, o čia pateikėte tik savąją versiją. Neverta spėlioti, „kaip ten būtų, jeigu būtų buvę“.

Belieka pasidžiaugti, kad pagaliau normaliai atsakėte į tiesius klausimus. Tai – naujiena per kone trejus susirašinėjimo forume metus. blink.gif  

Ir jei jau esate toks sėkmingas verslininkas, kaip sakotės, tai kalbėjimasis su kitaip mąstančiais, jumis netikinčiais, abejojančiais žmonėmis – silpnoji jūsų pusė. Ypač kai  su jumis besiginčijančius įtarinėjate esant politiniais varžovais ir užsislėpusiais konservatoriais.  

Pavyzdžiui, visos jūsų užuominos apie mano sąsajas su konservais, koalicija, valdininkais ir netgi politika apskritai – buvo ir tebėra absoliučiai toli nuo tiesos.  laugh.gif  

Todėl per šiuos rinkimus sėkmės jums neprognozuoju – mano akimis, politikai vis dar esate nesubrendęs. Tad kai kitą kartą vėl pradėsite prieš rinkimus šypsotis forume ar kur kitur, nepamirškite – Kaune daug daugiau mąstančių žmonių, negu jų dalyvauja politiniame gyvenime, ir jie laisvi užduoti klausimus. rolleyes.gif

#1037 Edvardas Galvanauskas

Edvardas Galvanauskas
  • Nariai
  • 122 Pranešimai:

11 vasario 2011 - 08:23

CITATA(Vilke @ 2011-02-11 19:03) <{POST_SNAPBACK}>
Negaliu įvertinti jūsų neįvykdytų planų didybės, nežinodama visų motyvų ir priežasčių, o čia pateikėte tik savąją versiją. Neverta spėlioti, „kaip ten būtų, jeigu būtų buvę“.

Belieka pasidžiaugti, kad pagaliau normaliai atsakėte į tiesius klausimus. Tai – naujiena per kone trejus susirašinėjimo forume metus. blink.gif  

Ir jei jau esate toks sėkmingas verslininkas, kaip sakotės, tai kalbėjimasis su kitaip mąstančiais, jumis netikinčiais, abejojančiais žmonėmis – silpnoji jūsų pusė. Ypač kai  su jumis besiginčijančius įtarinėjate esant politiniais varžovais ir užsislėpusiais konservatoriais.  

Pavyzdžiui, visos jūsų užuominos apie mano sąsajas su konservais, koalicija, valdininkais ir netgi politika apskritai – buvo ir tebėra absoliučiai toli nuo tiesos.  laugh.gif  

Todėl per šiuos rinkimus sėkmės jums neprognozuoju – mano akimis, politikai vis dar esate nesubrendęs. Tad kai kitą kartą vėl pradėsite prieš rinkimus šypsotis forume ar kur kitur, nepamirškite – Kaune daug daugiau mąstančių žmonių, negu jų dalyvauja politiniame gyvenime, ir jie laisvi užduoti klausimus. rolleyes.gif

Japonų projektas vienas iš nedaugelio... Tokie projektai berods 9 yra JAV ir 4 ar 5 vakarų europoje (3 Prancūzijoje). Todėl nemėgstu SĖKMĖS KOALICIJOS:(

Po praėjusių rinkimų nesiruošiau dar kartą keltis, todėl nemačiau reikalo aiškintis... anonimams  huh.gif

Verslininkas iš manęs nekoks, kadangi kai aš vadovavau mano įmonės (Būstuvos) darbuotojų atlyginimai  buvo didžiausi iš visų Kauno statybos įmonių (betonuotojai uždirbdavo ~ 7000 Lt/mėn.), kas labai nepatiko kolegoms(kitų analogiškų įmonių vadovams), kadangi mokesčių inspektoriai Būstuvą jiems pavyzdžiu rodė ir jie negalėjo daug vokeliuose mokėti biggrin.gif Manau geras verslininkas taip nedaro todėl daug labiau ir greičiau praturtėja dry.gif

Tikriausiai suprantate, kad patekimas į tarybą užritintų ypatingai sunkų atsakomybės akmenį. Per visus savo 17 metų turėjau apie 10 000 klientų ir labai nedaug iš jų liko manimi nepatenkinti (dažniausiai jie buvo sukti ir norėjo apgauti, neatsiskaityti ar gauti daugiau nei susitarta). Procentas nepatenkintų mano veikla gana mažas (įskaitant statybininkus-brokdarius), nors dažnai likdavau apkaltintas: arba už statybininkų broką-kliento, arba už pinigine baudą - darbininko. Politikoje nepatenkintų bus žymiai daugiau ką bedarytum...
Iki šiol ne gėda vaikščioti mieste, bet jei nepavyks įgyvendinti politinių pažadų, gali būti kitaip sad.gif
Todėl - AČIŪ, KAD NEPROGNUOZUOJATE! Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą! smile.gif

P.S. Tai kad nuotraukoje nesišypsau??? huh.gif

#1038 mantasz87

mantasz87
  • Nariai
  • 20 Pranešimai:

15 vasario 2011 - 06:04

Gerb. Mere,
Kada bus Kaune padorios gatvės? Šiuo metu situacija keliuose labai sudėtinga, daug duobių.

#1039 manomiestas

manomiestas
  • Nariai
  • 26 Pranešimai:

07 gruodžio 2011 - 09:47

Ar meras dar lankosi šiame forume?Turiu klausimą...

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0