Bet męs renkame populiariuosius, kas žino gal tas žmogus kurį pastoviai puolate ir būtų tas atradimas ir ten jis nepakliūna nes nenaudingas, o gal išties pamirštų iškart po rinkimų?
Poną Jankauską susipažinau kaip labai gerą žmogų nekorumpuotą ir išvis tiesiog žmonių prieglobstį ir rinkimų nebuvo susišnekėjom pagelbėti pasisiųlė, nu va sakiau reiks atsiprašyti visų yra savivaldybėj gerų žmonių, net įdarbinti pagal išsilavinimą nusprendė, nespėjau nei užsirekomenduoti pats išklausinėjo... Po savaitės paskambinu iškoliojo nesupratau nei už ką nei dėl ko numetė ragelį, dar ilgai žiūrėjau į pypsintį ragelį nesuprasdama kas nutiko. Kuzminskui, Starkevičiui parašus padėjau rinkti Čigriienė pas mane kava gėrė, Daluže vadino, kažkokį dokumentą pamiršau nunešti išbarė, kad aš nesikreipiu pas ją. Su ponia Garšviene per koncertus aš maistą tiekiau iš mano rankų Landzbergis, Kunevičienė ir k.t. valgė, o kai šiandien man reikia atsiimti tai į ką turiu pilną teisę ir tai priklauso nuo jų jie man staiga padėti nebegali, o kai kuriems mano veidas jau nieko nebesako. Aš turiu patirties, bet jai užmušus viltį, kad dar yra gerų žmonių beliktų tik pasikart. Pas Jus Vilke daug pykčio, bet vis tiek aš jums dėkinga net nesuprasdami Jūs man abu patarinėjote.
Ginče kyla Tiesa ir tas kas moka skaityti plačiau ja randa. Jus abu ganėtinai protingi žmonės ir jai skirtumėt laiko nesusipriešinimui, bet problemų sprendimui manau daug nuveiktumėt.
Aš už taiką forume
Ir pritariu jums, ir ne, nes mano patirtis sako, kad pasaulyje yra labai daug gerų žmonių, bet ne tarp tų, kurie veržiasi į politiką. Ne tarp tų. Gal ir mes, rinkėjai, klaidą darom, kai renkam valdžią tarsi sau žmoną, su emocijom, kažkokiais "patinka-nepatinka", su didelėm viltim. Į juos reikia šaltai žiūrėt, kaip į svetimus, tokie jie ir yra, kaip į samdinius, apie kuriuos reik išsiaiškint, kuris dirbs, o kuris vogs.