Peršokti prie turinio

puikus darbas internetu

Temoje atsakymų: 3

#1 tinkiz

tinkiz
  • Nariai
  • 1 Pranešimai:

12 kovo 2012 - 07:45

parasysiu trumpai ir aiškiai.

internete suradau reklama apie tinklapi kur už nuorodų maigyma mokama po 1 dolerį, nutariau išbandyti ir tikrai. sukaupus 1000 juos galima bus persivesti į pay pal, o iš jo į bet kurį banką. pagalvojau, kad tai apgaule tačiau pasiskaitęs daugiau, pamačiau, kad kiti kas jau tai išbandė yra gavę tikrus pinigus.

Nuoroda čia

#2 pola75

pola75
  • Nariai
  • 3 Pranešimai:

05 balandžio 2012 - 02:03

As noriu pasiulyti surfbara, esu patenkinta.

Reikia instaliouti savo komputeri programa surfbar. Kada jis isijungs, pamatysit maza linija, kur yra rodomos reklamos. Ju visai nebutina ziureti, as pavyzdziui dirbu savo darba komputeriu arba ka nors darau virtuvei, o programa sau dirba i skaiciuoja mums taskus. Kompiuteris su internetu pokol yra ijungtas, tol programa dirba. Taskus skaiciuoja gana greitai, per viena diena galima surinkti virs 1200. Uz 10 000 tasku – 1 $ , ismoketi galima, kai suma bus 20$.
Kiekviena nauja menesi pirma diena visi taskai yra pervedami i pinigus.

P.S. jei dar pakviesit zmoniu i ta programa, tai is kiekvieno is ju 10% jo tasku yra priskaiciuota ir jums.

Pabandykit, as esu patenkinta – beveik uz niekuo daroma gauni pinigus. Programa yra patikrinta ir gerai ismoka.

Kvieciu paciam patikrinti. Visus norincius registruokites:

http://www.20dollars2surf.com/?ref=555682

#3 pola75

pola75
  • Nariai
  • 3 Pranešimai:

05 balandžio 2012 - 02:08

As noriu pasiulyti surfbara, esu patenkinta.

Reikia instaliouti savo komputeri programa surfbar. Kada jis isijungs, pamatysit maza linija, kur yra rodomos reklamos. Ju visai nebutina ziureti, as pavyzdziui dirbu savo darba komputeriu arba ka nors darau virtuvei, o programa sau dirba i skaiciuoja mums taskus. Kompiuteris su internetu pokol yra ijungtas, tol programa dirba. Taskus skaiciuoja gana greitai, per viena diena galima surinkti virs 1200. Uz 10 000 tasku – 1 $ , ismoketi galima, kai suma bus 20$.
Kiekviena nauja menesi pirma diena visi taskai yra pervedami i pinigus.

P.S. jei dar pakviesit zmoniu i ta programa, tai is kiekvieno is ju 10% jo tasku yra priskaiciuota ir jums.

Pabandykit, as esu patenkinta – beveik uz niekuo daroma gauni pinigus. Programa yra patikrinta ir gerai ismoka.

Kvieciu paciam patikrinti. Visus norincius registruokites:

http://www.20dollars2surf.com/?ref=555682

#4 keksinas

keksinas
  • Nariai
  • 9 Pranešimai:

25 birželio 2012 - 11:32

CITATA(tinkiz @ 2012-03-12 19:45) <{POST_SNAPBACK}>
parasysiu trumpai ir aiškiai.

internete suradau reklama apie tinklapi kur už nuorodų maigyma mokama po 1 dolerį, nutariau išbandyti ir tikrai. sukaupus 1000 juos galima bus persivesti į pay pal, o iš jo į bet kurį banką. pagalvojau, kad tai apgaule tačiau pasiskaitęs daugiau, pamačiau, kad kiti kas jau tai išbandė yra gavę tikrus pinigus.

Nuoroda čia

Nepatariu bandyti tokiuose puslapiuose, jūs daugiau laiko sugaišite ir daugiau elektros suvartosite, negu užsidirbsite.  smile.gif

Atsakyti

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0