Sostinės gatvėse apiplėšti du vyrai

  • Teksto dydis:

Vilniuje buvo apiplėšti du vyrai, skelbia Vilniaus apskrities policija.

Anot jos, penktadienį gautas vyro (gimusio 1956 metais) pareiškimas, kad pirmadienį Subačiaus gatvėje nepažįstamas vyras, papurškęs dujų į akis, sumušė jį ir pagrobė mobiliojo ryšio telefoną,  kuprinę, kurioje buvo banko mokėjimo ir įvairios nuolaidų kortelės, piniginė su pinigais. Nuostolis siekia apie 180 eurų.

Tuo metu penktadienį apie 1 val. Geležinkelio gatvėse jaunuolis, papurškęs dujų į akis, sumušė vyrą (gimusį 1976 metais) ir iš jo rankinės pagrobė asmens dokumentus, banko mokėjimo korteles ir 130 eurų. Įtariamasis, gimęs 2000 metais, uždarytas į areštinę.

Abu įvykiai tiriami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stoties

Stoties portretas
Visiem nauda išskyrus piliečiam, kažką apvagia. Nauda vagiui, turi ką parduot lombardams, nauda policijai, yra darbo, nauda ligoninems, apžiūri gydo nukentejusį. Sakant piliečiai atpalaiduokit išanges, ne taip skaudės. Man patiko strapsnis, kaip policija darė pasala pas prostitute, atvirai rašo, kad "stoguoja" vardan kilnaus tikslo, prostitucija, heroinas visad klestės, nes yra saugomi institucijų, vagys irgi aukoja, todėl dalis su pašventinimu vykdo individualia veikla...

Jonaas

Jonaas portretas
Kazka daryti reikia su tais valstieciais, nes is viso suizulejo sitie patvoriniai sveciai. Gal valstieciu klasei ivaziuojanciai i sostine vizas skirti, kad lengviau sita kaimo mesla kontroliuoti?

Stotis

Stotis portretas
Prieš 2 mėnesius po poros metų pertraukos atsidūriau prie Vilniaus gelž. stoties. Negalėjau patikėti savo akimis - tokia publika ten sukiojosi prieš ~25 - 20 metų. Ir nė vieno policininko. Kas tai per žmonės, iš kur jie? Kodėl tvarka neįvedama?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių