Miške pasiklydo senolis: sušalusį nelaimėlį surado policijos tarnybinis šuo Iksas

  • Teksto dydis:

Šiandien rastas sušalęs vyras perduotas medikams. Nelaimėlį, nutolusį apie kilometrą nuo namų, aptiko Patrulių rinktinės tarnybinis šuo Iksas.

Kovo 17 d. apie 15.30 val. Vilniaus policijos komisariato budėtojai gavo susirūpinusios moters pranešimą, kad prieš 4 val. pranešėjos šešiasdešimt šešerių metų amžiaus vyras išėjo pjauti malkų į mišką, Riešės seniūnijoje, Naujakiemio kaime, ir negrįžo. Pasak moters, kaimynai apėjo mišką, ieškojo, tačiau niekur pradingėlio nerado, todėl kreipėsi į policiją, nurodydama dingusiojo požymius.

Į įvykio vietą išskubėjo pareigūnai. Pabendravę su pranešėja ir kaimynais, pareigūnai į pagalbą pasitelkė Rinktinės „Vytis“, Patrulių rinktinės kinologus – apžiūrėjo šalia pradingėlio namų esantį mišką, išvaikščiojo pamiškę ir pakeles, Paežerių kaimo ir ežero apylinkes, apklausė gretimų kaimų gyventojus, tačiau rasti ieškomo vyro nepavyko.

Šiandien nuo ankstyvo ryto dingusio gyventojo paieškos buvo pratęstos. Apie 11.20 val. miško kirtime, apie kilometrą nuo namų, Patrulių rinktinės tarnybinis šuo Iksas aptiko baloje įstrigusį ir įšalusį vyrą. Sušalusį vyrą pareigūnai perdavė atvykusiems medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
Tada bus senas pirdala...

Danutė

Danutė portretas
Taigi pensijų niekam nereikės mokėti. Va kame reikalas.

senis

senis portretas
prajuokino o nori ilgint pensijini amžių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių