Vilniaus rajonas ketina skolintis iki 4,4 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Įvairiems Europos Sąjungos remiamiems investicijų projektams kofinansuoti Vilniaus rajono savivaldybė ketina skolintis iki 4,4 mln. eurų.

Rajono taryba penktadienį pritarė, kad nutarimo projektas dėl ilgalaikės paskolos iš palankiausias sąlygas pasiūliusios kredito įstaigos būtų svarstomas. Rajono meras Robertas Duchnevičius sako, kad yra nemažai investicinių projektų, kuriuos reikia pabaigti, todėl lėšos būtų skirtos būtent tam.

„Paskola būtų skirta projektų kofinansavimui, o tai reiškia, kad kiek daugiau nei 4 mln. eurų būtų skirti pradėtų penkių projektų darbams atlikti ta dalimi, kurios nefinansuoja Europos Sąjunga. Be to, paskola sudarytų galimybę laiku atsiskaityti su rangovais už atliktus darbus“, – pranešime teigė R. Duchnevičius.

Numatyta, kad paskolos lėšos būtų naudojamos gyvenviečių gatvių apšvietimui, Rudaminos meno mokyklos ir turgavietės modernizavimui, žmonėms su proto ir psichikos negalia skirtų grupinio gyvenimo namų, dienos užimtumo centro ir socialinių dirbtuvių statybai.

Taryba dėl paskolos galutinai balsuos kitame posėdyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazko tylu

Kazko tylu portretas
Ar nepraskolino krabas Kauno?

Seutėja

Seutėja portretas
Šudlenkiai

Eras

Eras portretas
Nu kaip visada,reikia sau babkiu padarit
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių