Dovanų maišą keičia bankas

Saugiausia dovanas laikyti "Dovanų banke". Galite būti tikri, kad čia jos nenuvertės, o per Kalėdas tikrai pasieks adresatą.

"Vienu šūviu nušausite du zuikius. Gavęs skambutį, jūsų mylimas bičiulis turės atvykti čia, į Rotušės aikštę, joje ne tik gaus jūsų dovaną, bet ir akimirką sustos, pasidžiaugs puošnia egle", – apie pagrindinę minėtosios akcijos idėją kalbėjo "Kalėdos sostinėje 2008" projekto vadovas Tadas Stasytis.

Dalyvauti šioje akcijoje gali visi. Viskas ko reikia – atvykti į Rotušės aikštėje įsikūrusį "Dovanų banką" ir palikti savo dovaną. Tiesa, ji neturi viršyti pusės kilogramo. Dovanų banke jus pasitiks nykštukės Erika ir Kristina. Merginos dovanėlę užregistruos ir išaušus Kalėdų dienai susisieks su tuo, kuriam ji skirta.

"Dovanų banko" akcija siekiama įtraukti kuo daugiau miestiečių į Kalėdų švenčių siautulį mieste. Ne bėda, jei neturite paruošę dovanos.

"Jei nespėjote nupirkti dovanos, ją galite įsigyti pas mus, kainos neaukštos. Tai puiki išeitis taupantiems laiką", – pasakojo darbuotoja Kristina.

Šio neįprasto banko lentynose vilniečiai ras keramikos darbų: statulėlių, taupyklių, paveiksliukų. Lietuvių autorių darbų kainos nuo 5 litų. Darbuotojos teigė, kad populiariausios keremikinės šuns figūrėlės.


Šiame straipsnyje: dovanų bankaskalėdos 2008

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių