„OneRepublic“ nurodė aprangos kodą net aptarnaujančiam personalui

  • Teksto dydis:

Lapkričio 3 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje pirmąjį ir vienintelį savo koncertą šalyje surengsiantys „OneRepublic“ koncerto organizatoriams pateikė techninių reikalavimų sąrašą.

Lapkričio 3 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje pirmąjį ir vienintelį savo koncertą šalyje surengsiantys „OneRepublic“ koncerto organizatoriams pateikė techninių reikalavimų sąrašą. Jame didelis dėmesys skirtas ne tik gerbėjų patogumo ir grupės saugumo užtikrinimui, bet ir specialūs reikalavimai aptarnaujančiam personalui. Vienas jų – specifinė personalo apranga.

„OneRepublic“ prašo, kad juos aptarnaujantis personalas būtų ne tik profesionalus, bet ir būtų panašus į juos savo stiliumi. Atlikėjai nori matyti kepurėlėmis su snapeliu, baltais marškinėliais ir juodomis sportinio stiliaus kelnėmis pasipuošusį personalą. Manau, tokia apranga užkulsiuose sukurs itin jaukią nuotaiką, kuria atlikėjai vėliau galės pasidalinti su tūkstantine gerbėjų minia scenoje“, – sakė „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Naująjį „Native“ albumą pristatantys „OneRepublic“ į Lietuvą atvyksta su daugiau nei 11 sunkiojo transporto mašinų – 6 vilkikais ir 5 autobusais. Didžiąją dalį juose užima garso, vaizdo ir šviesų įranga, kurią roko žvaigždės atsiveža su savimi.

„Jau darosi tradicija, kad A lygio žvaigždės į koncertinius turus vežasi asmeninius virėjus ir virtuvės įrangą, o į mus kreipiasi žmogaus, kuris puikiai išmanytų vietinį prekybos centrų žemėlapį. Taip pat, „OneRepublic“ prašo trijų pagalbininkų virtuvėje bei sąlygų rūšiuoti atliekas“, – kalbėjo J. Vėželis.

Grupės „OneRepublic“ gerbėjai koncerto metu taip pat bus apsupti daugiau apsauginių tvorelių nei įprastai, jos padės užtikrinti patogų judėjimą prie scenos.

Populiariausius „OneRepublic“ hitus bei naujausią albumą „Native“ „Siemens“ arenoje gerbėjai galės išgirsti jau lapkričio 3 dieną.

Atlikėją apšildys lietuvių grupė „Electronic I“. Bilietus į koncertą platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tom

tom portretas
buvau pažiūrėti šio koncerto Liverpulyje praeitą savaitę. Atlikėjai jie talentingi, šou buvo techniškai gerai atliktas, bet man pasirodė gana paprastas ir 'sterilus'. Nežinau kam reikalinga tiek 'sunkiojo transporto mašinų'; nes tiek scena, tiek apšvietimas buvo nesudėtingi, šokėjų ar kažkokios choreografijos nebuvo, o apsirengę buvo beveik identiškais juodais drabužiais. Ilgi reikalavimų sąrašai viso labo kelia šypseną. Aptarnaujančio personalo šokdinimas ant blakstienų aplamai nepriimtinas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių