Aktorė N. Narmontaitė pristatė savo knygą

  • Teksto dydis:

Nacionalinėje M. Mažvydo bibliotekoje vyko aktorės Nijolės Narmontaitės knygos „Aktoriai, režisieriai ir kasininkės. Ko nematė žiūrovai“ pristatymas.

„Bendraudama su žiūrovais visada papasakoju vieną kitą smagią istoriją, man pačiai nutikusią teatro scenoje ar filmuojantis. Ir tas užkrečiantis juokas salėje man pakišo puikią mintį: juk tokių istorijų neabejotinai gali papasakoti ir mano kolegos – aktoriai, režisieriai. O gal net teatro kasininkės? Taip dingtelėjo išleisti knygą su gerumo receptais – pakalbinti žinomus teatro ir kino žmones, paprašyti jų pasidalyti mintimis, ką jie daro, kad gyventi būtų linksmiau, dūšioj šviesiau. Būtent dūšioje, o ne sieloje, nes dūšia dūšelė man – daug atviresnė ir platesnė sąvoka“, – apie knygos atsiradimą pasakojo aktorė.

Knygoje įvairius nutikimus (ir juokingus, ir nelabai)  iš savo gyvenimo pasakoja Vytautas Anužis, Gražina Balandytė, Andrius Bialobžeskis, Juozas Budraitis, Olita Dautartaitė, Eglė Gabrėnaitė, Nelė Savičenko, Vytautas Tomkus, Rimas Tuminas, Virginija Kochanskytė, Oskaras Koršunovas ir daugelis kitų aktorių bei, žinoma, kasininkės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute,

Danute, portretas
Va kur talentai, tai kam ta aktoryste jei yra rasytoja....

IRENA

IRENA portretas
Nijole, labai norime JUSU knygos, o taip pat ir p. PAULIAUS, ziurejome MEGOJ, BET NERADOM...

lukas

lukas portretas
kada bus prekyboje :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių