Vardiniai numeriai – dovana šventėms

Statistika liudija, kad vardinių numerio ženklų populiarumas kasmet auga. Pastebima, kad dažnai žmonės juos renkasi prieš didžiąsias metų šventes kaip išskirtinę dovaną, kuri nepadedama dulkėti stalčiuje.

Remiantis statistika, užsisakančių vardinius numerius kasmet vis daugėja. 2020 m. tokių užsakymų valstybės įmonė „Regitra“ gavo 345, 2021 m. – 602, t. y. kone dvigubai daugiau. Šiemet iki gruodžio 1 d. užsakyti jau 623 transporto priemonėms skirti deriniai. Artėjančių didžiųjų metų švenčių proga, iki gruodžio 29 d., užsisakantiems išskirtinius numerio ženklų derinius, „Regitra“ įteiks dovaną – supakuotą šventinę lentelę.

„Matome vis augantį klientų susidomėjimą vardinius numerio ženklus užsakyti kaip dovaną. Tačiau jos padėti po eglute iki šiol nebuvo galimybės, nes pagamintos lentelės saugomos padaliniuose. Šiemet išsprendėme situaciją klientams nemokamai išsiųsdami specialias šventines lenteles“, – teigė „Regitros“ skaitmeninių kanalų projektų vadovė Rūta Gudašiūtė.

Praėjusiais metais, gruodį, buvo išduotas derinys HOH0HO – matyti rimtas požiūris į Kalėdas.

Renkantis vardinius numerio ženklus taikoma viena esminė taisyklė – galimas maksimalus šešių simbolių skaičius ir vienas iš jų privalo būti skaičius, o visa kita – jau kūrybiškumas.

Gana dažnai išskirtinius numerio ženklus renkasi tiek įmonės, reklamos tikslais, tiek fiziniai asmenys, kurių išradingumas stebina net specialistus. Įprastai žmonės renkasi gimimo, vardo ar pavardės inicialus, automobilio markės ar modelio pavadinimą, o kartais tiesiog savo laimingą skaičių.

„Vis dėlto tikrai malonu matyti prašymus, kuriuose matomi deriniai GR0ZIS, SMIL3, įvairios sentimentalios datos, kaip santuokos sukaktis, ir kt. Beje, praėjusiais metais, gruodį, buvo išduotas derinys HOH0HO – matyti rimtas požiūris į Kalėdas“, – šypsojosi „Regitros“ numerio ženklų išdavimo ekspertas Antanas Raudonis.

Apdovanoti save ar artimąjį išskirtiniu deriniu galima juos užsakant iki gruodžio 29 d. Šventinę lentelę, pagamintą iš minkšto PVC plastiko, kuri neskirta naudoti eisme, vairuotojai gali užsisakyti tiesiog e. paštu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuot.

Vairuot. portretas
Kam jie reikalingi išskirtiniai ,kuo mažiau pastebimas tuo geriau.Pirkau mašina ir numerį ėmiau kokį davė , ne žinau ar gerai.Žinima man jo raidės nepatinka , bet davė kokį davė.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Normalus tokį šū...ą radęs paspirs į šalį,o čia kolius pinigus moka parodyt,kad kvakt.

Vardiniai numeriai,

Vardiniai numeriai, portretas
spoileriais "papuosta" masinike,garsus bumcikas joje,neadekvatus vairavimas,parkavimas,ikyrus ispejantis garsas elekromobilyje,tiesiasrautis ismetimas del garso - visa tai i2ioto pozymiai! Kaip bumboksas kuprineje,narsymas telefone beeinant ar garsus pokalbis juo. Juk 2rniu - visi privalo pamatyti ir pasigereti!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių