„Regitra“ papildė planuojamų gaminti numerio ženklų derinių sąrašą

„Regitra“ trečiadienį papildys automobiliams planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašą, kuriame – 23 nauji raidžių deriniai iš M raidės. Tad automobilių savininkai, išsirinkę norimas raides ir skaičius nuo 001 iki 999, galės įsigyti jiems patinkančią kombinaciją, pavyzdžiui: MER 999 ar MES 007.

Daugiausiai „Regitroje“ išduodama automatiškai eilės tvarka priskiriamų numerio ženklų. Tačiau, pasak „Regitros“ atstovų, yra dalis klientų, kurie savo automobilį nori paženklinti jiems patinkančia raidžių ir skaičių kombinacija. Ją būtent ir bus galima išsirinkti iš trečiadienį paskelbto sąrašo, kuris sudaromas abėcėlės tvarka ir atnaujinamas maždaug kas ketvirtį.

Naujomis serijomis pasipildys ir motociklams, mopedams, priekaboms skirtų numerio ženklų sąrašas, kurių iš viso (įskaitant automobiliams skirtus) bus per 49 tūkst. skirtingų derinių, nurodo „Regitra“.

Motociklams skirtų numerio ženklų sąrašas papildomas septyniais, mopedams – dvylika, o priekaboms – aštuoniolika naujų raidžių derinių.

Kaip ir įprastai, pirmiausia naujus numerio ženklų derinius bus galima rezervuoti internetu jau nuo trečiadienio 17 val. Tuo metu „Regitros“ padalinyje – kitą darbo dieną, t. y. ketvirtadienį.

„Regitra“ primena, kad rezervuotus numerio ženklus galima dvylika mėnesių nemokamai saugoti „Regitros“ padalinyje arba iš karto jais paženklinti turimą automobilį. Pastaruoju atveju bus išduodamas naujas registracijos liudijimas, kuris kartu su naujais numerio ženklais bus pristatytas per kurjerį arba į artimiausią paštomatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Esu ne vagis,bet išskirtinio numerio veltui neimčiau,kad mane kiekvienas snarglius ir po metų atsimintų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių