Moterų vakarai „Kartlande“ startavo su atsinaujinusia programa

  • Teksto dydis:

Didelio pasisekimo sulaukęs renginys "Women on fire", moterų vakarai "Kartlande", šiemet startavo su atsinaujinusia programa. Tai jau antrus metus organizuojamas kartingo praktinių paskaitų ciklas, kviečiantis visas moteris išbandyti gokartų sportą ir praleisti laisvalaikį kitaip.

Kad kartingo paskaitos turėtų tęstinumą, kas ketvirtą mėnesį bus organizuojamos varžybos, o kiekvieno mėnesio paskutinį ketvirtadienį vyks teminiai teorinių paskaitų vakarai su praktiniais važiavimais. Paskaitas ves profesionalūs sportininkai, o moterų vakarai vyks Vilniaus ir Kauno uždarų patalpų "Kartlando" kartodromuose.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą būrys moterų ir merginų, kurios nėra varžomos įsitikinimų, kad kartingo trasa tik vyrams, rinkosi Vilniaus ir Kauno "Kartlando" kartodromuose.

"Women on fire" – tokiu šūkiu startavo metų praktinių paskaitų ciklas jau ir Kaune. Vakaro metu vyko teorinės paskaitos ir praktiniai važiavimai. Važiavimus stebėjo lenktynininkai, kurie savo įžvalgas ir rekomendacijas, kaip atlikti manevrus dar geriau, pateikė vykusios paskaitos metu. Moterų vakaro metu vairavimo subtilybėmis ir paslaptimis dalijosi du automobilių sporto pasaulyje gerai žinomi sportininkai – Ignas Palaima, kuris yra sukaupęs milžinišką patirties bagažą ilgųjų nuotolių lenktynėse, ir Martynas Tankevičius – BMW vairavimo akademijos instruktorius.

Pradėjome organizuoti šiuos vakarus tam, kad moterys galėtų tobulėti ir išbandyti kažką naujo, daugiau sužinoti apie gokartų sportą ir smagiai praleisti laiką bendraminčių draugijoje.

Greitį ir iššūkius dievinančios moterys įdėmiai klausėsi profesionalių lenktynininkų pasakojimų apie važiavimo gokartu subtilybes – nuo taisyklingos sėdėsenos, matymo kampo, teisingos trajektorijos posūkiuose analizavimo, iki važiavimų įrašų peržiūros ir analizavimo.

"Women on fire" vakarai vienu metu vyko Vilniuje ir Kaune uždarų patalpų kartodromų "Kartlandas" trasose, kur moterys turėjo galimybę susipažinti ir išbandyti gokartų sportą. "Pradėjome organizuoti šiuos vakarus tam, kad moterys galėtų tobulėti ir išbandyti kažką naujo, daugiau sužinoti apie gokartų sportą ir smagiai praleisti laiką bendraminčių draugijoje. Labai džiaugiamės, kad profesionalūs renginio pranešėjai ir merginų noras, entuziazmas išbandyti bei sužinoti kažką naujo mums padėjo suburti didelį būrį moterų ir pasinerti į greičio, juoko bei moteriško azarto šurmulį", – puikiai pavykusiu renginiu džiaugėsi Jolanta Iselionienė, "Moterų laisvalaikis kitaip" įkūrėja ir viena šio renginio organizatorių.

"Didelio susidomėjimo sulaukiame iš dalyvių, sėdančių pirmą kartą į gokartą, nes visai nesvarbu, ar tai yra pirmas kartas, ar jau nesuskaičiuojamas – visos puikiai praleido kupiną įspūdžių bei adrenalino vakarą", – pasakoja Jolanta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimas

Klausimas  portretas
Kokioj šaly vyksta tie dykaduonių išsidirbinėjimai ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių