„Schüco LivIng“ – kodėl tai, ko gero, geriausi langai rinkoje?

  • Teksto dydis:

Šiuolaikiniame pasaulyje galime sau leisti ir norime ieškoti tik to, kas kokybiška. Ypač kai kalbame apie būstą, komfortas, saugumas ir taupumas energijos sąnaudų prasme – labai svarbūs dalykai. Kas prisideda prie visų šitų aspektų? Tai – langai, kuriuos labai svarbu pasirinkti tinkamai.

Šiuolaikiniai plastikiniai langai, kurių tarnavimo laikas siekia 30 ir daugiau metų, tapo bene dažniausiu ir populiariausiu pasirinkimu. Statant vis daugiau namų, vis aktualesnis darosi ir langų pasirinkimas. Tačiau net ir tokioje didelėje rinkoje yra vienas vardas, kurio, ko gero, nereikia pristatinėti papildomai – „Schüco“. Jie turi bene geriausią reputaciją. Kodėl taip yra ir kuo jų langai tokie ypatingi, kad daug kas juos tituluoja kaip geriausius iš geriausių?

Dėmesys detalėms – „Schüco“ plastikinių langų stiprybė

„Schüco LivIng“ langų sistemos parodo, kodėl šio gamintojo produkcija nusipelno tokių pagyrų. Ten, kur kiti galbūt pasirinktų mažinti kaštus, vokiečių gamintojas renkasi daryti tai, kas vartotojui duotų didžiausią naudą.

Šiuose languose yra integruotos EPDM gumos tarpinės. EPDM (etileno propileno-dieno monomeras) yra aukščiausios kokybės sandarinimo medžiaga, pasižyminti išskirtinėmis savybėmis. Dėl savo savybių ji taikoma įvairiose pramonės šakose, pavyzdžiui, medicinoje, aviacijoje ir net automobilių sektoriuje. Jau maždaug penkis dešimtmečius ši medžiaga yra nepralenkiamas sandarumo garantas, užtikrinantis geriausią sandarumą ilgus dešimtmečius.

Tai – ne viskas. „LivIng“ langų sistemos:

· Pagamintos iš aukščiausios kokybės plastiko;

· Gaminamos griežtai tik iš aplinkai draugiškų medžiagų;

· Plastikas stabilizuotas Ca-Zn pagrindu;

· Atsparios deformacijai, smūgiams, šviesai (UV) bei atmosferos poveikiui, korozijai.

Mažesnis triukšmas – didesnis saugumas ir komfortas

Gana didelė problema, su kuo susidurdavo senesnių namų gyventojai – prasta garso izoliacija ir lengvai pažeidžiama langų konstrukcija. Tuomet, kai rinkoje atsirado plastikiniai langai, šios bėdos pasidarė daug mažiau aktualios. Na, o „Schüco LivIng“ sistemos iki maksimumo pakelia kartelę, ko galima tikėtis iš langų izoliacine bei komforto prasme.

Jau minėtos EPDM tarpinės bei tvirti, triukšmą slopinantys stiklai smarkiai sumažina iš lauko sklindančio triukšmo dydį. Rezultatas – įspūdingas ir garsas slopinamas net 47 dB. Tai – kone du su puse karto daugiau už senus, medinius langus ir vienas iš didžiausių rezultatų visoje rinkoje.

Kalbant apie saugumą, svarbūs yra apkaustai, su kuriais komponuojamos modernios „LivIng“ langų sistemos. Patikimi tiekėjai pateiks užsakymą gamintojui, o Vokietijos kompanija „Schüco“ galės pagaminti sistemą su apkaustais pagal jūsų individualius poreikius. Pats rėmų plastikas taip pat yra itin tvirtas, tad piktavaliams ar nusikaltėliams net neturėtų kilti noras mėginti.

Žiemą – sumažėjusios sąnaudos

Dabar tvarumas ir energijos vartojimo efektyvumas yra labai svarbūs dalykai. „Schüco LivIng“ langai pasižymi įspūdingu energijos balansu, kuris užtikrina komfortą jūsų namuose ir kartu sumažina energijos sąnaudas. Šių langų profiliuose yra septynios (taip, tikrai septynios) kameros. Darni jų sistema užtikrinana puikią šilumos izoliaciją, prilygstančią net pasyvaus namo šilumos izoliacijai. Toks izoliacijos lygis pašalina būtinybę naudoti brangias papildomas apšiltinimo priemones.

Na, o ir savaime suprantama, kad daugumoje objektų didžiausi šilumos nuostoliai įvyksta per langus. Tad, jeigu jie – sandarūs, nuostoliai mažėja, o su jais slopsta ir poreikis šildytis. Rezultatas – jūs sutaupote pinigų, bet neprarandate komforto!

Individualios dizaino galimybės

Individualumas – be galo svarbus interjero dizaino elementas. „Schüco“ supranta šį vartotojų poreikį ir siūlo labai platų laminatų asortimentą, kuriame yra daugiau kaip 170 variantų, tinkančių kiekvienam skoniui.

Profilių paviršius, apdirbtas norima spalva, ne tik atrodys gražiai, tačiau gali derėti prie jūsų projekto ir/ar gyvenimo būdo. Taip pat verta paminėti, kad kartu siūlomos skirtingų dizainų rankenos, jeigu yra poreikis dar labiau individualizuoti sprendimą. Ir jus domina aukščiausia kokybė? Reikalingi patvarūs plastikiniai langai? Kreipkitės dabar! Ir sužinokite, kokią naudą jūsų namams duotų toks pasirinkimas!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių