„Registrų centro“ IT centro direktoriaus pareigas pradėjo eiti M. Rameika

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio „Registrų centro“ IT centro direktoriaus pareigas pradėjo eiti Mantas Rameika.

„Registrų centras yra viena didžiausių IT išteklių valdytojų Lietuvoje, tad iššūkių ir prasmingos veiklos tikrai netrūks. Vienas svarbiausių strateginių tikslų – užtikrinti efektyvų įmonės valdymų informacinių sistemų bei registrų vystymą, kad sukurti IT sprendimai atitiktų valstybės lūkesčius ir gyventojų poreikius“, – pranešime cituojamas M. Rameika.

Jo teigimu, vienas pirmųjų uždavinių bus įsigilinimas į esamą situaciją, probleminių sričių identifikavimas ir jų sprendimas.

Prieš prisijungdamas prie Registrų centro vadovų komandos, M. Rameika buvo komercinio banko „Luminor“ IT vystymo vadovu, prieš tai keletą metų užėmė vadovaujamas IT pareigas tuometiniame DNB banke.

Fiziko išsilavinimą Vilniaus universitete įgijęs M. Rameika taip pat yra dirbęs bendrovėse „Maxima grupė“, „Invalda asset management“ ir „Ernst & Young“.

Registrų centras šiuo metu prižiūri 11 nacionalinių registrų ir apie 20 valstybinės reikšmės informacinių sistemų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonis

jonis portretas
nu kaip be ernst ir jongu...

Kada

Kada portretas
bus mažinami paslaugų įkainiai? Dabar viskas kas tikrai būtina įstatymu taip brangiai kainuoja kad atrodo kad visi rokfeleriai čia dėl pramogos ateina. Prie ruso viskas buvo NEMOKAMAI.(Todėl kad valstybinė institucija..) Ir nebuvo kad popierius iš šito korumpuoto kromo būtinas dėl kiekvieno sudo ar piršto pajudinimo

Pilietis

Pilietis portretas
Kodėl nera nuotraukos,mokesčių mokėtojai ji išlaikys, alga iš valstybės biudžeto.Norime pažinti, vienas korumpuotas,keičiamas i kitą ir jokios tvarkos toliau nėra.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių