Norite būti matomi? „OWEXX“ išpildys jūsų norus ir svajones

  • Teksto dydis:

Logotipas – firminio stiliaus pagrindas. Sėkmingai sukurtas logotipas padeda identifikuoti įmonę. „OWEXX“ specialistai kuria įsimintinus, tinkamai veiklą, vertybes ir pozicionavimą rinkoje atspindinčius logotipus ir prekių ženklus, padedančius išsiskirti iš konkurentų.

Pritraukia sėkmę

Viena pirmųjų Lietuvoje pradėjusi kurti interneto projektus kompanija „OWEXX“ įmonėms siūlo įvaizdžio kūrimo paslaugas nuo A iki Ž. Daugiau nei 25 metus kurianti kompanija atkreipia dėmesį, kad įsteigus įmonę pirmieji svarbūs žingsniai yra jos pavadinimo sumanymas. Antrasis žingsnis – logotipo sukūrimas.

Logotipas – pagrindinis firminio stiliaus elementas. Tinkamai parinktos spalvos, šriftai, proporcijos ir bendras grafinis vaizdas padeda atpažinti logotipą ir sieti jį su įmonės pavadinimu.

„OWEXX“ specialistai, atsižvelgę į veiklos specifiką ir dizaino subtilybes, kuria įsimintinus, tinkamai veiklą, vertybes ir pozicionavimą rinkoje atspindinčius logotipus ir prekių ženklus, padedančius sukurti atpažįstamumą ir išsiskirti iš konkurentų.

Tinkamas įmonės pavadinimas ir jos veiklą tiksliai atspindintis logotipas – svarbus įrankis siekiant ir pritraukiant komercinę sėkmę.

Rekomenduojama užregistruoti

Norint apsaugoti logotipą nuo nesąžiningo jo panaudojimo (kopijavimo, klastojimo ir kt.), būtina pasirūpinti logotipo registravimu arba, kitaip sakant, patentavimu. Logotipo registracija suteikia galimybę būti teisėtu jo savininku bei informuoti kitus apie savo teises.

Šios teisės vizualiai pateikiamos apsaugos ženklu, kurį sudaro raidė „R“ apskritime (®). Žymuo gali būti dedamas logotipo ar prekės ženklo dešinėje pusėje viršuje, dešinėje pusėje, apačioje ar kitur, atitinkamai derinant ir atsižvelgiant į logotipo sprendimą.

Logotipo kūrimas preliminariai užtrunka apie 2–3 darbo savaites nuo užsakymo pateikimo ir avansinės įmokos.

Painioja su prekės ženklu

Kartais logotipas painiojamas su prekės ženklu, laikomas jo sinonimu. Logotipas yra vienas iš prekės ženklo dalių, o prekės ženklo kūrimas susideda iš tokių elementų kaip pozicionavimas, prekės (paslaugos) pripažinimas, produktų kokybė, pažadas ir jo įgyvendinimas, aptarnavimas, pats logotipas, prekės vardas ir kt.

Prekės ženklu perduodama užkoduota žinutė, taip pat gali būti keliamos asociacijos, perteikiamos tam tikros emocijos, vertybės ir panašiai.

Logotipai, vardai, simboliai, šūkiai ir jų sintezė gali padėti lengviau įsiminti prekių ženklą ir išskirti jį iš konkurencingos aplinkos. Kaip ir logotipai, prekių ženklai gali būti teisiškai apsaugomi. Tokia teisinė apsauga suteikiama užregistruojant prekės ženklą regiono, nacionaliniu ar tarptautiniu mastu.

Kompanija „OWEXX“ taip pat kuria firminį stilių, interjero dizainą ir gali suteikti visas paslaugas, būtinas sėkmingam verslui ir naujos veiklos pradžiai. Ji įgyvendina įvairaus sudėtingumo projektus: nuo logotipo sukūrimo, leidybos paslaugų iki reklaminių kampanijų.

Kompanijoje dirba ilgametę patirtį turintys grafikos, interjero dizaineriai, dailininkai ir kiti specialistai, puikiai išmanantys savo sritį ir įgyvendinamiems projektams skiriantys didžiulį dėmesį.

Daugiau informacijos:

prekės ženklo pavadinimo kūrimas;

logotipų kūrimas;

logotipų, prekių ženklų registravimas (patentavimas);

keleto atliktų darbų pavyzdžiai;

dizaino ir reklamos paslaugos;

interneto projektų kūrimo paslaugos;

apie „OWEXX“;

logotipo kūrimas – kontaktai.


Šiame straipsnyje: OWEXXlogotipaslogotipo kūrimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių