„Lewben“ pardavė patikos paslaugų verslą Kipre

  • Teksto dydis:

Integruotų verslo paslaugų grupė „Lewben“ pardavė patikos paslaugų verslą ir traukiasi iš šios nišos. Patikos paslaugas teikiančios įmonės akcijas išpirko tos įmonės Kipro padalinio vadovų komanda.

Atsisakiusi patikos verslo, įmonė neturi šiomis paslaugomis besinaudojančių klientų nei iš Europos Sąjungos, nei iš trečiųjų šalių.

„Koncentruojame verslą Baltijos šalyse, nes norime kuo geriau aptarnauti vietos klientus. Čia matome ypač daug galimybių, todėl apsisprendėme atsisakyti ne tokios perspektyvios verslo šakos“, – sako Vilius Kavaliauskas, „Lewben“ valdybos pirmininkas.

„Lewben“ tikslas – tapti geriausiu rinkoje profesionalių paslaugų verslui teikėju, veikiančiu vieno langelio principu. Bendrovė jau šiandien teikia finansų planavimo, teisės, mokesčių ir verslo konsultavimo, apskaitos ir gerovės valdymo paslaugas.

Nauja įmonės veiklos sritis – tvarumo ir ESG (Environmental, Social, and Governance) įgyvendinimas, padedant klientams įgyvendinti ES reguliavimo reikalavimus šioje srityje.

Diegdama tvarumo įgyvendinimo paslaugas, „Lewben“ gali atlikti tvarumo auditą, t. y. įvertinti verslo poveikį aplinkosaugai, socialinei aplinkai ir ekonomikai, suformuluoti tikslus ir parengti strategiją tiems tikslams pasiekti. Naujuoju ES finansavimo periodu bendrovė padės verslui pritraukti lėšų tvarioms investicijoms, nustatydama galimybes, parengdama tvarų verslo planą ar esamo verslo modelio pritaikymą tvarioms investicijoms.

Ateityje „Lewben“ ketina dar labiau plėsti savo paslaugų spektrą ir klientams pasiūlyti didžiųjų duomenų analitikos sprendimų.

„Be to, kad teikiame tvarumo paslaugas, „Lewben“ įmonių grupėje diegiame ESG politiką ir principus, esame nusprendę dirbti tik su klientais iš šalių, atitinkančių ir besilaikančių šių principų“, – pabrėžia V. Kavaliauskas.


Šiame straipsnyje: LewbenVilius KavaliauskasKipras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių