Į cecho statybas „Salpronė“ su partneriais investuos 3 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Augant vietiniam vartojimui ir planuojant eksporto plėtrą, daržovių perdirbimo ir didmeninės prekybos bendrovė "Salpronė" Kauno rajone pradeda naujo salotų paruošimo cecho statybas, į jas kartu su Ispanijos partneriais investuoja 3 mln. eurų, čia bus sukurta daugiau kaip 30 naujų darbo vietų, rašo "Verslo žinios".

Statybas didžiąja dalimi finansuojantys ispanai augina ir perdirba salotas, "Salpronė" šias daržoves importuoja ir Kauno rajone perdirba ir savo prekių ženklu "Freshness Baltisa" ir privačiomis etiketėmis per tarpininkus tiekia vietiniam HORECA sektoriui, didelė dalis - į "McDonald's" tinklą bei mažmeninės prekybos centrams. Babtuose naujas 2 tūkst. kv. m plotą užimsiantis cechas bus pastatytas per metus.

"Salpronės" direktorius ir akcininkas Vladislovas Česnauskas sako, kad dar vieną cechą nuspręsta statyti atsižvelgiant į augantį Lietuvos užsakovų apetitą ir atsiveriančių užsienio rinkų paklausą - šįmet planuojamas iki 10 proc. įmonės pajamų augimas, pernai jos sudarė 6,59 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių