Besirūpinančiųjų maisto saugumu tikslas turi būti kova su užkrato šaltiniu, o ne su pasekmėmis | KaunoDiena.lt

Besirūpinančiųjų maisto saugumu tikslas turi būti kova su užkrato šaltiniu, o ne su pasekmėmis

2 2025-08-14 05:00 kauno.diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Rolandas

Papildysiu, kad jau pavadinimas mėsos gaminio turi pasakyti iš kokios mėsos pagamintas, arba įveskite žymėjimą kaip Lidl galvijų ženkliukai, ar turim nešiotis akinius visada.
0
0
Rolandas

Kada norfa nustos prekiauti klaidingais mesos gaminiais pvz. kalukatienos dešra ar paukštienos, o sudėtyje miksas. Ne visi valgom kiauliena.
0
0