Besirūpinančiųjų maisto saugumu tikslas turi būti kova su užkrato šaltiniu, o ne su pasekmėmis | KaunoDiena.lt

Besirūpinančiųjų maisto saugumu tikslas turi būti kova su užkrato šaltiniu, o ne su pasekmėmis

7 2025-08-14 05:00 kauno.diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Gaila

Labai gaila pardavėjų. Kiekviena dirba už tris. Siūlau dunduliui padirbti porą mėnesių pardavėjos vietoje
3
0
Marija

Dundulis turi vienintelį teisingą problemos požiūrį
2
-1
Slykstu

As manau kad dundulis supyskines si straipsni norejo pareklamuoti save isimkit si straipsni nes slyksciai ikyrejo
5
-2
:(((

Vikas butu gerai,kad butu mazesnes eiles prie kasu ,viena kasa dirba ir ta prie krasto,nutysta didziules eiles ,nei praeiti,nei su vezimeliais pravaziuoti, kalbu apie Z. Sanciu Norfa,gal Dundulis galetu apsilankyti.
5
0
Senis

Jo nuo eilės ilgio "atsiranda" salomonelės...😀
2
-3

In reply to by Svečias (nepatvirtina)

Rolandas

Papildysiu, kad jau pavadinimas mėsos gaminio turi pasakyti iš kokios mėsos pagamintas, arba įveskite žymėjimą kaip Lidl galvijų ženkliukai, ar turim nešiotis akinius visada.
4
0
Rolandas

Kada norfa nustos prekiauti klaidingais mesos gaminiais pvz. kalukatienos dešra ar paukštienos, o sudėtyje miksas. Ne visi valgom kiauliena.
3
0