jau per "gudrius" verslininkus atpratau dešrą valgyti, nes ten tokio š prideda, kad nelieka jokio skonio , tas pats ir su alumi,gali atkimšta laikyti nors ir metus -jis nei rūgsta nei genda
Praeityje išgerdavau to alaus, dabar man Švyturys be konkurencijos pagal neperkamumą - neatsimenu kada paskutinį kartą esu jį pirkęs. Jeigu vasarą norisi alaus, tai čekiškas arba vokiškas. Belgiškas skanus, bet pas mus dauguma jų prekiaujama virš 6 %, toks nepatinka. Iš lietuviško nebent Kauno alus arba Rinkuškių, kiti lai lieka be konkurencijos :D
Nesijuokit kiškių,"Švyturys" gal gerų kiniškų "proškių" (miltelių) gavo "alaus" gamybai.____Dabar nauji laikai,gauti rūkytą,o ne mirkytą "dūmų" mirkale mėsos loterija,o salyklinio alaus tai be šansų,nebent dar Biržuose pas privačius aludarius,nes jie to šū...o manau DAR nenaudoja.
Čia rimtai? Tokį šlamštą ką dabar gamina alumi išvis sunku pavadinti. Nepažįstu žmonių kurie gertu Švyturį. Prieš 20 metų tai buvo puikus alus. Bet tai parodydavo barai, atėjus būdavo 2 kraneliai Utena ir Švyturys. O dabar?
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)