Atsistatydino KLASCO generalinis direktorius

Šį pirmadienį iš pareigų pasitraukė krovos kompanijos KLASCO generalinis direktorius Vytautas Kaunas, kuris įmonei vadovavo nuo pernai liepos. V. Kaunas teigia, jog atsistatydino savo noru.

Po 14 metų darbo kompanijoje KLASCO iš pareigų pasitraukė V. Kaunas, kuris prieš pradėdamas vadovauti šiai bendrovei čia dirbo komercijos direktoriumi.

„Iš pareigų pasitraukiau savo noru, nesu atleistas. Idėja savo gyvenime kažką keisti brendo jau seniai, dar prieš paskiriant mane į generalinio direktoriaus pareigas. Kol kas jokių darbo pasiūlymų ar planų dėl tolesnės savo karjeros neturiu. Šiuo metu ilsėsiuos“, – portalui klaipeda.diena.lt teigė V. Kaunas.

V. Kaunas yra baigęs inžinerijos mokslus Klaipėdos universitete ir įgijęs uosto vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį Pasaulio jūriniame universitete (Švedija).

V .Kaunas savo karjerą pradėjo 1992 metais Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje, kur dirbo 13 metų, o nuo 2005 metų dirbo KLASCO.

V. Kaunas patvirtino, kad jis negavo pasiūlymo vadovauti Klaipėdos uosto direkcijai vietoj neseniai iš pareigų nušalinto Arvydo Vaitkaus.

KLASCO generalinio direktoriaus pareigos laikinai pavestos buvusiam V. Kauno pavaduotojui Vytautui Štumbergui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fc

Fc portretas
Taip tam šudžiui ir reikia. Aha, "savo noru", žinoma :)

Ar ne tas

Ar ne tas portretas
čia Kaunas kuris kažkada buvo ,,Baltijos"žv.laivų kolūkio pirmininkas? Vienas iš tų kurie padėjo šią įmonę galutinai pribaigti.

Lapas

Lapas portretas
V.Kaunas vertas visokeriopos pagarbos - tokių vadovų daug nėra.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių