„airBaltic“ pradeda skrydžius į Abu Dabį

  • Teksto dydis:

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“, bendradarbiaudama su nacionalinėmis Jungtinių Arabų Emyratų oro linijomis „Etihad Airways“ nuo spalio 28 dienos pratęsė sezoninius skrydžius iš Rygos į Abu Dabį.

Šis maršrutas  siūlys patogų susisiekimą keliaujantiems iš Baltijos šalių į Jungtinių Arabų Emyratų sostinę Abu Dabį ir pasirinkusiems tolimesnes kryptis Australijoje, Azijoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose, taip pat naują galimybę keliauti iš Abu Dabio į Europą.

„Kadangi „airBaltic“ veikla išlieka auganti, kitąmet įmonė turės galimybę padidinti skrydžių skaičių šiuo maršrutu. Tai padarysime siūlydami ne tik patogius, bet ir 2 mėnesiais ilgesnį šių skrydžių sezoną tarp dviejų sostinių“, - sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martin Gauss.

Keleiviai maršrutu Ryga–Abu Dabis bus skraidinami „Airbus A220-300“ lėktuvais, keturis kartus per savaitę. Kelionės trukmė – 6 val. 15 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 159 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas. Visą skrydžių tvarkaraštį galite pamatyti čia: www.airbaltic.com.

„airBaltic“ iš Vilniaus siūlo tiesioginius skrydžius į Amsterdamą, Berlyną, Miuncheną, Paryžių ir Taliną ir jungiamuosius skrydžius iš Rygos į Europą, Skandinaviją, NVS šalis, Viduriniuosius rytus. Žiemą „airBaltic“ taip pat pratęs skrydžius iš Rygos į Malagą, Madridą, Lisaboną ir Nicą.

„airBaltic“ laivyną sudaro 36 lėktuvai: 13 A 220-300s orlaivių, 11 -  Boeing 737s, 12 - Bombardier Q400Next Gen.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių