Vestuvių kainoraštis: už 1000 Lt – tik trupiniai (įkainiai)

Grįžti į straipsnį

fhgdf

fhgdf portretas
manau, kad islaidauti tikrai neverta, nebent tikrai nera kur pinigu det. Galima kukliai susirasyti, jeigu labai norisi ir viskas.

ddr

ddr portretas
cia juk reklaminis straipsnis :) tiems, kas neturi kur deti pinigu :)

RK.

RK. portretas
O kur reikia dėti pinigus?

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kuriam galui, net ir pinigų neturint kur dėt, daryti šventę ne sau, o keliems šimtams snukių, kurie prisiės, prisigers, susimuš, pašales apvems ir išsiskirstys riaugėdami? Nebent tik jei nori pasirodyt, kad pinigų turi daugiau negu proto... Kur kas geriau susirašyt be pompos, artimuosius ir artimiausius draugus saikingai pavaišint, o už sutaupytus pinigus dviese kad ir į kelionę aplink pasaulį leistis. Arba nebūtinai aplink pasaulį: svarbu ten, kur abiems patinka. Paskui, kai prasidės buitis ir vaikai, gali nebelikt nei laiko, nei noro...

rita

rita portretas
man pinigai nesvarbu , labai noriu ištekėti

bobulka

bobulka portretas
buvau tikra kvaisa,sutikusi,kad mano uosviai sukviestu puse kaimo,paskui kas antras lekstej miegotu,pinigai isleisti,vestuves neidomios,nuovargis,jokiu mielu prisiminimu.Geriau tik ceremonija,ir kelione,tai bus ka prisimint. O anglai sako,kad prisimena savo vestuves,lyg jos butu ivyke vakar,o jei jos butu rytoj,neateitu.

durniu ieskojimas

durniu ieskojimas portretas
tos ceremonjjos su savo kvailais baltais balandziais,ziedlapiais,svociom su tortais ir pamergem vienodom sukniom... Dieve dieve,kai paziuri,tragedija,jaunoji nuvargus,jaunikis pasimetes,chebryte laukia nugerimo,tevai purto pinigines,visut viesai apiplesineja.Cia jus tokios ,laimes,, ir ,,sventes,, ieskot? Teko dirbti santuoku rumuose,dar ir ilgokai.Maciau labai graziu,kukliu,skoningu sutuoktuviu,vienas akcentas,bet tikrai idomus,paciu sugalvotas,nedirbtinis vestuviu planuotoju produktas,taip kad turiu su kuo sulyginti. Busimi jaunieji,gerai pagalvokit,kas gali islikti atmintyje po desimt,dvidesimt,trisdesimt metu? Man isliko nuostabi santuokos ceremonijos metu styginiu ansamblio muzika ir toks netiketas gamtos pasikeitimas is snieguoto penktadienio i 18 silumos sestadieni.

Bobulkai

Bobulkai portretas
rodė pro TV angliškas vestuves ir angliškas laidotuves , ten labiau panašu į karinius manevrus su gausybe generolų

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tik paskutiniai asilai, tinginiai ir besmegeniai samdo vestuvių planuotojus ir girdo visą giminę. O dar baisiau, kai per vestuves gyvenimą pradeda reguliuoti motinos ir močiutės, nes jos mokėjo už vestuves. Arba kad iki 12 valandos reikia groti tyliai muziką, nes močiutėms galvas skauda. Va kur tikras lietuviškas debilizmas :)

Geda

Geda portretas
Klaipeda tapo Delfi atmata? Lauk iš mūsų miesto!

galima

galima portretas
vestuves daryti uz 5000 , galima uz 15000, tik atiduoti nemenka dali siu pinigu vestuviu planuotojai / dazniausiai tai buna tikra namu darkytoja freken bok,,,,BOK !:)/,- tikrai neverta

Galerijos

Daugiau straipsnių