A. Veryga: kirpyklos į pirmąjį karantino lengvinimo etapą neturėtų patekti

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sako, kad pirmiausia veiklą galėtų atnaujinti ne maisto prekių parduotuvės, kuriose būtų galima užtikrinti pirkėjų srautus.

„Logika, kuria siūloma vadovautis švelninat tam tikras sąlygas, tai pirmiausia kalbama apie tokias veiklas, kurios atitiktų ir šiandien esančias aplinkybes ir sąlygas. Tam tikrų parduotuvių, kurios yra ne tik maisto parduotuvės, veikla, kur galima kontroliuoti pirkėjų srautus, užtikrinti asmens higienos priemonių naudojimą, ypatingai tose įstaigose, kurios turi atskirą įėjimą ir kuriose lengva kontroliuoti srautus.

Taip pat tam tikros paslaugos, kur yra kontaktas su klientu neilgas, trumpesnis nei 15 minučių. Pagal šitą logiką, kirpyklos į pirmąjį etapą neturėtų patekti. Kol Vyriausybė nėra apsisprendusi, priėmusi galutinio sprendimo, tikrai ne laikas dabar yra komentuoti konkrečias priemones“, – antradienį sakė A. Veryga.

Anot jo, Vyriausybei pritarus, karantino švelninimo sąlygos galėtų įsigalioti dar šią savaitę. Trečiadienį Vyriausybė planuoja svarstyti karantino sąlygų lengvinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da  portretas
aš tik viena blogi matau kad ne mums leisti mergom dirbti kirpejom juk jos pakvaišusios dėl pinigo ir nespėjo tik pradaryti duris toj lupa kaili nuo piliečiu galvos, juk pagal pinigini vieneta yra per brangu, kur matyta įmonėse darbininkai dirba 8 val ir už valandini koki piniga gauna, ar po 10 15 20 50 t t, net ir 100buna už susukta popieriu kavalka, kasitėmis supina ir žiūrėkite anonsai, juk ten žmones dirba pilna diena o algos dydis . du eurai už val, o yra ir mažiau moka, juk dabar kabinetai kirpyklos dantu akiu ir dar kas liko registru centrai, ir notarai, kurie dirba išsijuose, po prakaitu, va mūsų gerio novaturai,

Lina

Lina portretas
Apseisit be priklijuotu blakstienu o praustis reikia namie ir neuzpuls uteles o verygai pagarba pabandykit suvaldyt tokia aviu banda kuriai negalioja jokie istatymai kaip gyvulius turejo saugot tukstanciai policijos pareigunu nes prasymai avinams negalioja aisku ne visiems kurie zmones tai tie suprsto

>Eina jie...

>Eina jie...  portretas
Pagaliau atsibudai, tik dabar praregėjai!.. Tai va, per tokius BESMEGENIUS visi priversti kentėti visokias nesąmones!!!
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių