Už šunį Palangoje teks mokėti kaip už žmogų

Į pajūrį pailsėti traukiantys poilsiautojai vis dažniau pasiima ir savo keturkojus draugus. Todėl Palangoje kambarius nuomojantys verslininkai nepraleidžia progos pasipelnyti ir už augintinius prašo papildomo užmokesčio – vidutiniškai apie 30-80 litų už parą, rašo portalas delfi.lt.

Vietų, kur apsistoti su šunimis nėra ypač daug – ne visi nori po savo stogu priimti mažuosius klientus su antkakliais.

Šunis apgyvendinantys šeimininkai už šunelį prašo papildomo užmokesčio. Retas, kuris įsileidžia į nuomojamą būstą nemokamai. „Todėl ieškome tokių vietų, kur nereikėtų papildomai mokėti ir šeimininkai leistų apsistoti su augintiniu. Nes Palangoje net ir už tokį miniatiūrinį šuniuką prašo beveik tokios sumos, kaip už žmogų. Apie 40-50 litų“, - teigė su savo mažuoju augintiniu niekur nesiskirianti poilsiautojų pora.

Viešbučių ir poilsio namų, skelbiančių, jog priima poilsiautojus su šunimis, Palangoje yra apie dvi dešimtis. Už keturkojį prašoma 10-100 litų parai.

Bene pigiausiai Palangoje su savo augintiniu galima apsistoti svečių namuose „Bella Vila“, kur para keturkojui kainuoja nuo 10 litų. Brangiausiai - „Pušų paunksnėje“, „Vanagupėje“. Para už keturkojų (iki 10 kilogramų ) nakvynę viešbutyje kainuoja 50 litų. Už didesnius šunis šeimininkams piniginė paplonėja po 100 litų kas parą.


Šiame straipsnyje: šuoPalangapoilsiautojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Jei mokėt reikalauja kaip už žmogų, reiškia, šunį galima vestis bet kur. Ir jokių draudžiamų zonų.

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, kad yra ir daugiau kurortu, kur uz sunis moketi nereikia, ten ir vaziuosim.

minde

minde portretas
tegul walgo bibi-newaziuojam ten...,ir be suns.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių