„Swedbank“ pasiūlė naujo dizaino mokėjimo korteles verslo klientams

Nuo rugsėjo pabaigos „Swedbank“ verslo klientus pasieks naujo dizaino mokėjimo kortelės, pritaikytos naudoti tiek fizinėje, tiek virtualioje aplinkoje.

Atnaujindamas kortelių dizainą bankas teigia siekiantis išvengti perteklinės plastiko gamybos, todėl kortelės keičiamos palaipsniui, o debeto kortelių galiojimas prailgintas iki ketverių metų.

Pirmosios „Swedbank“ atnaujinto dizaino kortelės pasirodė dar liepos mėnesį, kai jos buvo pristatytos banko privatiems klientams. Naujo dizaino banko korteles yra paprasčiau atsirinkti telefono ekrane, ant jų paveikslėlio aiškiai pažymėtas debeto ar kredito kortelės tipas.

Vis daugiau banko klientų mokėjimo korteles susieja su savo telefonu ar išmaniuoju laikrodžiu ir prekybos vietose atsiskaito naudodamiesi jais, todėl kortelės mažiau nusidėvi ir gali tarnauti ilgiau.

Vasarą startavęs perėjimas prie naujo dizaino „Swedbank“ kortelių vyksta palaipsniui, pirmiausiai panaudojant turimas mokėjimo kortelių atsargas. Toks perėjimo procesas pasirinktas siekiant tvarumo tikslų, kad būtų iki minimumo sumažintas poveikis aplinkai ir išvengta perteklinio plastiko gamybos, sakoma „Swedbank“ pranešime.

Bankas taip pat ragina savo klientus dabar naudojamas mokėjimo korteles į naujo dizaino korteles pakeisti sulaukus jų galiojimo pabaigos.

Tačiau naujo dizaino korteles skaitmeninėje erdvėje – interneto banke ar telefono ekrane – banko klientai gali matyti jau nuo dabar. Naujo dizaino „Mastercard“ kortelėmis per skaitmeninius kanalus klientai gali naudotis nepaisant to, kad savo piniginėje jie nešiojasi seno dizaino kortelę.

Dėl naujo kortelių dizaino jų funkcionalumas nesikeičia. Klientai ir toliau turės tuos pačius limitus, nesikeičia nei bekontakčių atsiskaitymų, nei kitos kortelės ypatybės, pažymima pranešime.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko gero žmogui

Nieko gero žmogui portretas
Dizainas esmės nekeičia .

Saugumas

Saugumas portretas
Kokia logika, kad visa informacija vienoje puseje, korteliu vagim jackpotas, per parduotuves stebejimo kameras gales nurasinet
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių