Šių metų centrinės valdžios deficitas siekia beveik 3,5 mlrd. eurų

  • Teksto dydis:

Sausio-lapkričio mėnesių centrinės valdžios deficitas buvo 3,45 mlrd. eurų, rodo išankstiniai Finansų ministerijos duomenys.

Centrinės valdžios balansas per 11 šių metų mėnesių buvo 3,76 mlrd. eurų mažesnis nei 2019 metais per tą patį laikotarpį, kai jis siekė 312,3 mln. eurų perteklių.

Centrinės valdžios pajamos sausį-lapkritį buvo 12,4 mlrd. eurų, išlaidos – 15,4 mlrd. eurų.

Mokesčiai sudarė 56,2 proc. sausio-lapkričio mėnesių centrinės valdžios pajamų, 34,3 proc. – socialinės įmokos. Per sausį-lapkritį didžiausią išlaidų dalį sudarė socialinės išmokos – 54,2 proc., dotacijos – 11,4 proc. bei darbo užmokestis ir socialinis draudimas – 11,4 proc.

Centrinės valdžios pajamos lapkritį buvo 1,14 mlrd. eurų, išlaidos – 1,54 mlrd. eurų, Šių metų lapkričio mėnesio centrinės valdžios deficitas siekė 462,1 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

$

$ portretas
Visada bus deficitas o deklaruotas jūms ir purvalsklaidos skiedžiamas jūms garantijas jūs gausite tiktai oriai.... Apčiuomi tik keliukai pas kažką iki namo, vila Šveicarijoje, banko saskaita Liuksenburge ir pan...

$

$ portretas
O dabar liaudiškai, iš lėto ir šunaujai kaip valdžia Tauta vadina suprantama kalba. Matot žurnaliūgos kurie iš to pačio katilo srėbdami, bet savo plunksnos broliams prieštaraudami, na menkai šunauja, tai yra toks kaip aš, suprantame kas yra šalies deficitas, centrinės valdžios deficitas ir visi kiti deficitai viso kito kas jau nepriklauso mano išvardintiems bet irgi yra... Taigi gal jau apšviesite mus išsamiu straipsniu apie visas valdžias mūsų mažoje LR ir jų visų deficitus, nes šunaujai, tai yra man amžinai kalamą į galvą jog mokesčius privalu mokėtį ir tuomet tu ne tik ramiai miegosi, bet valdžia dar tavim ir pasirūpins... Ta prasme šunauja mano jog jei sažinyngai užsimokės mokesčius, tai ir pensija orią gaus, ir medikai juos oriai gydys, ir vaikai orų išsilavinimą gaus, ir policija juos oriai gins... Gerbiamieji kas tai yra orumas ir kaip jį galimą išmatuotį? Orumas tai pagadinto oro smarvė sklindanti nuo oraus asmenio... Taigi kad ir kiek jūs tuos orius bešersite, pas juos visada
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių