S. Skvernelis: parlamentarų atlyginimai yra Seimo apsisprendimas

Premjeras Saulius Skvernelis mano, kad parlamentarų atlyginimo klausimas turi priklausyti nuo Seimo apsisprendimo valios.

„Aš manau, kad tai yra Seimo narių apsisprendimas. Jeigu jie mano, kad šiandien Seimo nario atlyginimas yra adekvatus, tai, matyt, tą klausimą reikia palikti ir uždaryti. Jeigu mano, kad Seimo nario atlyginimas nėra adekvatus, tada turėtų kalbėti. Bet puikiai suprantate rinkiminiais metais, šitas klausimas keliamas politiniais tikslais“, – žurnalistus patikino S. Skvernelis.

ELTA primena, kad Seime vyksta diskusijos dėl parlamentarų atlyginimo didinimo. Praėjusią savaitę buvo svarstomas įstatymo projektas, numatantis parlamentarų atlyginimų kilimą. Tuo tarpu „valstietė“ Agnė Širinskienė teigia, kad Seimo Valstybės valdymo ir savivaldybių reikalų komitete iškeltas siūlymas didinti parlamentarų atlyginimų koeficientus vargu ar turi šansų būti priimtas. Pasak politikės, šis diskusijas keliantis įstatymo projektas turėtų būti atšauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gene

gene portretas
siulyciau parlamentaru atlyginimus sukeisti su pensijomis gal tada seimas dirbu adekvaciai

...

... portretas
Jeeep, matyt išties maži tie atlyginimai Seime jei seiMunėms tenka papildomai uždarbiaut - juk niekaip negalim paneigt kad čia LAISVAI besireklamuojamti Emma nėra ta juodoji Š**, negi redakcija gali trukdyt jos BIZNIAMS?

Nijole

Nijole portretas
Ar neperstorai sieksite ponai, ,,
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių