Pvz. Kaune, manau ir kituose miestuose, yra valgyklų poreikis, kur sąlyginai normaliai, sriuba ir antras patiekalas, būtų galima pavalgyti už 5-5.5 Eur. Neatsigintų klientų...
Jei keičiasi laikai ir poreikiai , o restoranai nebeišsilaiko - reiškia , kad jie paprasčiausiai darosi nebereikalingi ... Kame reikalas , verslininkai ? Keiskit profilį .
Į koncertus bilietai,,šluojami,,kašę-irgi,į muzikinį teatrą,bilietai pusei metų iš perkami per dieną-reiškia pinigų žmonės turi,tik atsirenka.PVZ-eini Laisvės al-prie vieno kabako-minia,dar eilėje stovi-o šone,iš 15 staliukų,2 užimti.Rinka.
Meluoja ir nerausta. Prašom skaičius, kiek užsidaro ir kiek atsidaro. Pvm ne prie ko. Restoranai yra prabangos prekė. Tokių įstaigų bankrotai rodo krintančią perkamąją galią. Tie dešimt procentų darbuotojų, kurie nepadoriai pakeltos algos, neišlaikys tokio kiekio restoranų. O ir neis į daugelį čia paminėtų restoranų. Visi kiti gyvena ant skurdo ribos ir restoranai jiems mažiausiai rūpi. Reikia būti visišku kvailiu, kad mokėti restorane už pusfabrikatį pašildytą mikrobangėje. Plius padavėjai vaikai be kvalifikacijos, nudrengtas interjeras ir t.t. Valgykit savo kiaulidėse patys.
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)
(be temos)