Pagalbos verslui fondo tikslas – uždirbti

Grįžti į straipsnį

man

man portretas
per gerai skamba: ,,per šitą priemonę bandysime suteikti finansavimą įmonėms". O kaip toliau klostysis reikalai, jei ,,šita priemonė" nepadės, jei ,,bandymas" nepavyks, jei virusas užtruks? Per gerai atrodo, kad būtų tiesa.

Anonimas

Anonimas portretas
1991 - 2000mLietuvoje buvo labai populiariosAB.Jose valstybė turėjo akcijų paketus ir stebėtojus valdybose.Kažkas tada neveikė,nebuvo pelno ir daugybė AB bankrutavo.Tai dabar vėl lygtai bandoma atkurti AB su valstybės lėšomis be jokios garantijos,kad jos akumuliuos pelną.Be to,nepasakoma to fondo administravimo kaina,ir tų kurie priiminės sprendimus dėl paskolų ir akcijų pirkimo,atsakomybė!Tad 1 mlrd. bus sėkmingai ,,įsavintas",o kaltų ir vėl nebus...

Gerai skamba

Gerai skamba portretas
Tikslas yra ne padėti o uždirbti. Norisi galvot kad jei uždirbs tai gal ir padės. Bet paskui. Dabar - tikslas uždirbti..;D)

Frolenko

Frolenko portretas
dar jums negana! Kai kurie verslinykai už įmonės lėšas perkasi lėktuvus, jachtas ir t. t., tai dar fondo prireikė. Patys verslininkai sako, kad dažniausiai nuo neskaidrios įtakos darymo teisės aktams, įstatymams nukenčia piliečių piniginė. Demokratinėje visuomenėje visuomet egzistuoja interesų grupės, kurios stengiasi atkreipti dėmesį į jiems rūpimus klausimus ir siekia, kad tie klausimai Seime būtų sprendžiami.

Netiesa

Netiesa portretas
Kuo daugiau pavogti iš valstybės "sąžiningieji "verslininkai

Galerijos

Daugiau straipsnių