Lietuvoje daugėja nuolatinių gyventojų

Liepos pradžioje Lietuvoje gyveno 2 mln. 794 tūkst. nuolatinių gyventojų – 854 daugiau nei birželio pradžioje.

Remiantis Statistikos departamento duomenimis, per metus (šių metų liepos pradžioje, palyginti su praėjusių metų liepos pradžia) nuolatinių Lietuvos gyventojų skaičius padidėjo beveik 2 tūkst.

Nuolatiniai gyventojai – visi asmenys, kurių nuolatinė gyvenamoji vieta ataskaitiniu laikotarpiu yra Lietuvos Respublikoje.

ELTA primena, kad 2018 metų rugsėjį nuolatinių gyventojų skaičius Lietuvoje smuko žemiau nei 2,8 mln.

Šiemet pirmą kartą po 28 metų Lietuvos metinis gyventojų skaičius padidėjo. Paskutinis nuolatinių gyventojų skaičiaus augimas buvo fiksuotas 1991 metais. Šių metų sausio 1 dieną Lietuvoje gyveno 2 mln. 794,3 tūkst. nuolatinių gyventojų – 145 daugiau negu prieš metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Ar tie nuolatiniai gyventojai del kuriu taip dziugaujama lietuviai ar uzbekai bei kiti Sovietu Sajungos gyventojai?

Kęstas

Kęstas portretas
Kaune – užkrato bomba: du uzbekai vairuotojai – ligoninėje, užsikrėtė dar bent dešimt kolegų šioje transporto įmonėje: "Nieko tokio, kad ir visa Lietuva sirgs koronos zaraza, by tik Lietuvos verslininkai galėtų imti pelną. Kuo daugiau leiskite įvažiuoti čiurkų, xoxolų, bulbašų ir kitų vergų. Galima net priimti privalomą Seimo įstatymą ,,Lietuva - be sienų!"" Dėžutės su šimtais tūkstančių eurų plauktų į Seimą upėmis. Kiek gražių investicinių butų seimūnai nusipirktų prie jūros... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

jus lietuvos aborigenai dar staugsit

jus  lietuvos  aborigenai  dar  staugsit  portretas
suny prie budos apsikabine ,kada tie suvezti is visu skyliu degeneratai prades jus kaip avinus pjaut kas diena , kaip tai vyksta ,prancuzijoj, amerikoj ,vokietijoj ir t,t.......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių