Lietuva vidaus rinkoje pasiskolino 20 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Vyriausybės vertybinių popierių (VVP) aukcione pirmadienį papildyta obligacijų emisija už 20 mln. eurų.

Kaip pranešė Finansų ministerija, už ją yra mokama 0,2 proc. metinių palūkanų, emisija bus išperkama 2029 metų rugpjūčio 28 dieną.

Paklausa aukcione siekė 74,7 mln. eurų. Mažiausias siūlytas pelningumas buvo 0,220 proc., didžiausias patvirtintas – 0,330 proc., vidutinis svertinis pelningumas – 0,296 proc.

Kovo 16 d. Vyriausybė patvirtino ekonomikos skatinimo planą, kuriame, siekiant užtikrinti valstybės iždo likvidumą, numatyta Vyriausybei skolintis papildomai 5 mlrd. eurų. Kovo 17 dieną Seimas padidino Vyriausybės grynojo skolinių įsipareigojimų pokyčio limitą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

#

# portretas
Kas idomiausia, jei tokią schemą naudotu paprastas žmogus jis labai greitai būtų nuteistas už pinigų plovimą, bet kai tai daroma tarptautiniu tarpvalstybiniu mastu tuomet tai viskas teisėta.... Neveltui liaudės išmintis kuri niekada neklysta sako jog valdžia nemėgsta konkurentu....

J0

J0 portretas
Na taip pasiskolino ir isdalins milijonieriams nes dalybos gana idomios kaip loterijoj kas turi tam dave kas neturi tam irgi dave bet tik kas atliko o atdavines mokescius mokantieji pasalpiniu skola neliecia jie tik ja naudojasi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių