Finansų ministerija vidaus rinkoje pasiskolino 85 mln. eurų

  • Teksto dydis:

„Nasdaq“ Vilniaus biržoje pirmadienį įvykusiame trejų metų trukmės Vyriausybės vertybinių popierių (VVP) emisijos, iki kurios išpirkimo liko 298 dienos, papildymo aukcione obligacijų išplatinta už 85 mln. eurų, vidutinė palūkanų norma buvo 0,002 procento.

Ši emisija pradėta platinti sausio 29 dieną, paskutinis jos papildymo aukcionas įvyko 2018 metų gruodžio 10 dieną - tuomet obligacijų parduota už 25 mln. eurų, vidutinės palūkanos buvo 0,024 procento. Po pirmadienio aukciono bendras emisijos nominalus dydis pasiekė 375 mln. eurų.

Aukcione pasiūlyta mažiausia palūkanų norma buvo minus 0,03 proc., patvirtinta didžiausia – 0,01 procento. Šiai VVP emisijai nustatytas nulinis atkarpos dydis.

VVP paklausa aukcione siekė 189,67 mln. eurų, iš jų 188,67 mln. eurų sudarė konkurenciniai pasiūlymai.

Ši VVP emisija bus išperkama 2021 metų sausio 31 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Virusą pagaminti užsakė žydų milijardieriai Baruch

Virusą pagaminti užsakė žydų milijardieriai Baruch portretas
Visi kalba, bet nežino iš kur atsirado virusas...- o tiesa,- ieškok motyvo,- bankams seniai reikėjo krizės, kad galėtų pakelti skolinimosi procentus,- taigi Rotšildai, Rokfeleriai, Baruch'ai, kontroliuojantys ne tik bankus, federalinę rezervų sistemą, bet ir akcijų biržas ir yra viruso užsakovai, o pagaminti specialistų yra šimtai. Laikas suvokti kad žmonijos priešai yra ne valstybės, teroristai, o žydų kapitalas valdantis kol kas trečdalį pasaulio Bendro Vidaus Produkto.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių