Ekspertai sutaria: statybų sektoriuje plieną ir betoną turi keisti mediena

Grįžti į straipsnį

Simonai pagalvok

Simonai pagalvok portretas
Dar kartą politikams ir verslininkams. Mediena yra LĖTAI atsinaujinanti gamtos išteklių rūšis, todėl jeigu statybos pramonėje bus intensyviai naudojama mediena, vargas Lietuvos miškams, padėtis bus dar blogesnė nei dabar. Tai yra visiškas trumparegiškumas. Kaip galima sakyti, kad Lietuvoje yra daug medienos, jeigu palydovinės nuotraukos rodo akivaizdžią padėti, kai didžiūliai miškų plotai iškirsti plynai. Čia nėra kalbos apie Lietuvos miškingumą, o apie REALŲ brandžiai miškais apaugusį plotą. Cemento ir plieno gamyboje sunaudojama daug energijos, nes reikia pasiekti aukštas temperatūras. Mokslas kartu su pramone turi rasti technologijas, kad cemento gamybos procese aukšta temperatūra būtų pasiekiama nenaudojant iškastinio kuro, o ne eiti lengviausiu keliu, t.y. iškirsti miškus ir pristatyti pastatų, kurie beja savo gaisriniu atsparumu, ilgaamžiškumu ženkliai nusileis mūriniams.

pirmyn

pirmyn portretas
Dabar Gentviliukas nepaliks Lietuvoje nė vieno medelio.

Uch

Uch portretas
Kai užvieme tai vos neprisedau:) Medine architektura miestose:) Isivaizduoju mediniai apšvietimo stulpai ir daugiabučiai:)

Ko ir

Ko ir portretas
reikejo tiketis.Dabar tai jau pasiautesim.Pjausim, net pjuvenos stulpu kils.Pinigeliai reikalingi dabar ir cia.Kaip ten bus po kurio laiko Lietuvoje, nesvarbu.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Trinkelių tai niekas nepakeis. Amžinos. Smegenyse ir sąskaitose.

#

# portretas
Kalba vieną daro kitą..... Apie kokį medį galimą kalbėtį su visais tais A ++ reikalavimais? Naturalaus namo šiais laikais negalimą pagal įstatymą statytį tik chemija, sintetika ir nuodą...

Anonimas

Anonimas portretas
Man dangoraižį iš malkų pastatykit Dubajuje asilai neraliuoti...

Pritariantis

Pritariantis portretas
Teisingai kalba. Kaip gera gyventi rąstiniame name- o negalima įteisinti, būtinai aprengti reikia visokiom vatom. Nors kai pažiūri į kaminus- tai kaimynai plytiniuose namuose daug ilgiau dūmija, negu mes. Tik per didžiausius šalčius tekdavo kurti ir ryte. Paprastai kūrename tik pavakare iki kol einam miegoti.

teisingai kalba ,,statybininkas -Dzindzinierius SIMASIU

teisingai kalba  ,,statybininkas -Dzindzinierius SIMASIU   portretas
Magde ---plienine armatura pamatams , keisim y eglines balanas , o gelzberoninius tiltus , reikia statyt is pusiniu lentu paremus juos rastais ir apkalus fanera....dajos ....penkmety per 4 metus ,trim pamainom uz viena atlyginima.....mes greit sulauksim komunizmo jo spinduliaiiiiiii jau sviecia mumssssss.......

Galerijos

Daugiau straipsnių