Dingus valstybės paramai, bankrutuoja Lietuvos įmonės: belieka tik melstis

Grįžti į straipsnį

senis

senis portretas
taip ir turi būt juk jei pati išsilaikyt negali tai nėra įmonė tai šaraška ir ji turi dingt.

ai

ai portretas
kur konservai ten chaosas

4

4 portretas
Pandemija ir visokius priešus su karais kurią politikai, dėl to visame pasaulyje dabar pilnas chaosas. Tiems parazitas svarbu tik laimėti rinkimus, kad vaidinti pasaulio valdovais, važinėti vieniems pas kitus ir filmuotis, gryni gaidžiai. Demokratija, tai pati didžiausia nesąmonė, kuri dar ekzistoja Pasaulyje, akmens amžius jau senai pasibaigė...

nuomonė

nuomonė portretas
Ačiū Kauno dienai,kad pradėjo rašyti apie bukalaurų konslibų valdymo pasekmes, o aš iš karto sakiau, kad taip bus kai juos išrinko.

Anonimas

Anonimas portretas
Kam jie tokie reikalingi jei nei atlyginimų nesugeba mokėti, nei be pašalpų gyventi, tegul tik bankrutuoja greičiau. Atlaisvins rinka tiems kas dirbs ir sugebės užsidirbti.

R

R portretas
Verslą bankrotina ir klientai, kurie sukčiauja nesumokedami už suteiktas paslaugas arba reikalaudami nuolaidų, dėl kiekvieno mažmažio tampydami įmones po teismus, užkraudami dar papildomus mokesčius. Aišku kalbu apie sąžiningą verslą, o ne tuos, kurie apgaudinėja darbuotojus ir slepia pajamas.

jis

jis portretas
tai koks tas verslas ir jo biznio planas, jei nesugeba net kelių metu ir su valstybės parama išsilaikyti? Arba savininkai sėkmingai prisidengę situacija bankrutuoja ir pasiima pingų krūvą arba verslas ne verslas- o šiaipsau versliukas laikinas ir nerimtas. Kodėl rimtos kompanijos Lietuvoje nebankrutuoja? Taip susiduria su rimtais iššūkiais, bet nebankrutuoja. Manau rinka save pati valdo ir apsivalo.

Anonimas

Anonimas portretas
Cha cha cha .... pasirodo vagys ,,verslinykai,, dar ir melstis moka.Tikriausia pinigu dievui Setonui.

Kad

Kad portretas
siandien per radio giedejau bedarbiai mazta , bankrotu bus jei nebus is kur pinigu gaut zmonems , reikia kelt pajamas kainas kele jau visi ir visur , servise dirbu kainos kyla uz kiekviena darba ir kas men, tik algos stovi reik laukt kol valstybe minimalke kels tada visur dideje algos .

fas fas

fas fas portretas
pakelkit kainas - tikrai atsigaus verslas, kaip ykanamystas atsakau

Galerijos

Daugiau straipsnių