D. Kreivys: Estijos ir Latvijos metodika leidžia Astravo AE pagamintai elektrai patekti į Lietuvą

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Kiekvienas protingas šalies vadovas ar verslininkams pirks tiesiogiai iš pardavėjo ( pirmų rankų) o ne iš kelintų ,viskas atsiliepe kainoje.Ir Vokietija perka iš Rusijos naftą elektrą ,paskiau perparduoda šiltiems ( rusas puola).

Anonimas

Anonimas portretas
o naujiena Kreivas pasake !

pensininkė

pensininkė portretas
kam mums tokia užsispyrusi valdžia kuri perka ne pigesnę elektrą tiesiai iš Baltarusijos o per kaimynines šalis su brangesne kaina ir lupa nuo mūsų ar mes pirksime iš jų elektrą ar nepirksime ta elektrinė stovi ir stovės , žmonės nėra tokie turtingi kaip seimo nariai kurie gali sau leisti pirkti brangią elektrą mes skaičiuojame kiekvieną centą o valdžiai dzin

Kęstas

Kęstas portretas
Oi pavojinga baltarusių elektra. Oi sukti tie jų elektronai. Taip dejuoja Kreivys, kad niekas nematytų, kaip jis vagia mūsų mokesčių pinigus, pervesdamas į jo motinos sąskaitą. Visada vagis šaukia, kad laikytume vagį. Taip nukreipiamas dėmesys. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Klp

Klp portretas
Tai kas durnesnis...pagaliau,Latvis,Estas...ar...Kreivys...ir mes lietuviai...

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gal skelbiam latviam ir estam elektros karą ? Kaip jie drįsta neklausyti landsberginės klikos užgaidų ? Ir dar kainas sukėlė ? Suskiai !

Fita

Fita portretas
Ir kiek dar tokių dienų kaip tas Kreivys dar bus ,tiesiog nuo tokių bonkiagalviu jau lietuvos gaila

Galerijos

Daugiau straipsnių