Apklausa: dauguma lietuvių mano, kad Astravo AE paleidimo sustabdyti neįmanoma

Grįžti į straipsnį

Kastis

Kastis portretas
Jos ir nereikia uždaryti. Reikia džiaugtis kad elektra bus pigesnė. Savo elektrinę tai uždarė europos šesciorkės.

>ALGIS< \\\\\.../////

&gt;ALGIS&lt;  \\\\\...///// portretas
Maladec.

ALGIS

ALGIS portretas
O ką per 10 metukų nuveikė mergaitė mėlynu paltuku . tad dabar tylėkit jos poLYTINIAI partneriai .

Čiubaka

Čiubaka portretas
linksma skaityti kaip burgeroidų kekšės niršta :)

sutvarkykit meslitą

sutvarkykit meslitą portretas
nuodija Klaipėdos gyventojus-kiekvieną dieną naktį-galvos skausmai pykinimai -mėšlo jovalo aitrus kvapas neįmanoma langų atidaryt- o čia astravas

pritariu

pritariu portretas
> lt Galite be idiotišku sovietkonservatoriškų lozungų? Tarkim, kokios tarptautinės saugumo normos pažeistos Astravo AE? Konkrečiai, nes TATENA neturi jokių esminių priekaištų.

pritariu

pritariu portretas
>asd Ir vienas kitas naudingas idiotas megzta berete , iš elektros tiekimo tarpininkavimo planuojantis pasipelnyti "patriotas" bei rinkiminę propagandą tvarto avinams pučiantys kenkėjai - konserwatnykai.

asd

asd portretas
komentaruose tikras vatnikų festivalis.

lt

lt portretas
Pasaulis išprotėjo: vokiečiai Leninui paminklą pastatė :) Putinas Lietuvai dovanėlę - Astravo atominę, pažeidus visas tarptautines saugumo normas. Cinizmas įsisiūbavo. Tai satanistinė šėtono veikla prieš žmones, ir tai vyksta Europos sąjungos vidury, ir vidury baltos dienos !!! Dabar visuomenė pagaliau pamatė, kas yra kas. Tai iškrypėliškas, "elitu" save tituluojantis pederastų klanas demonstruoja savo galybę prieš žmoniją. Ar dar nesupratote ?

Analaizus atliko koloradinė ? ELTA

Analaizus atliko koloradinė ? ELTA portretas
reikia pasidomėti eltos savininkais,- vitas tomkus, kažkokia uspakychininkė..., kas dar ?????? dar duokim tiesiogiai kremliui paanalizuoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Latviams , estams ir baltarusiams įdomu, kada pagaliau Ignalinos ae radioaktyvių srutų saugykla bus saugi,,o kur dingo ES skirti milijardai tai jau klauskit konserwuotų "patriotų". :)

Kęstas

Kęstas portretas
Landsbergiai siūbuoja ir bando nuskandinti valtį, bet kieno? Valstiečių? Baltarusių Batkos? Palucko socdemų? Mūsų, vilniečių. Atominės elektrinės yra sudėtingos sistemos [1]. Jei Batka žino, kad mes keliam triukšmą, tai Batka slėpia iškilusias elektrinėje problemas, kad mes nenuteiktume prieš jį JAV ir ES, kurias jis naudoja, kaip atsvarą Rusijos įtakai. Tai padidina šansus tai elektrinei išeiti iš kontrolės ir, tikrai, Vilniui tapti Černobylio tipo dykyne. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

dEDE

dEDE portretas
TAIGI CIA KONCERVATORIU GRUBI KLAIDA KAD LEIDO PRADET STATYBAS 2009-2010M BUVO GI KUBILIUS SU TVIRATUKU TU TU TUKU VACIUDAVO I EKSKURSIJA VISALAIK

Tai kad

Tai kad portretas
Baltarusija nėra panaši į Lietuvą, kuri į Ignalinos AE investavo 150 mln. Lt saugumo padidinimui dėl galimybės jai dirbti iki 2022m., o po to 2010 m. uždarė......

konservų zombiams, psichuojantiems dė astravo

konservų zombiams, psichuojantiems dė astravo portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Glušbereti morkūne , Astravas Baltarusijoje :)))

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Kaip daug norinčių klauptis ant kelių prieš 3 kartus Lietuvą okupavusius ruskius?

vatnykų elta paėmė savo savininkų analizus ?

vatnykų elta paėmė savo savininkų analizus ? portretas
ir atrado, kad jie galvą guldys už kremliaus astravą ?? nieko nauja.

Energetikai

Energetikai portretas
Kaip ir matematikai Jie medsta tikslius skaicius..

Klaustukas

Klaustukas portretas
Tikras durnių slėnis,kada buvo galima viską suderinti,nes buvo siūloma dalis akcijų,tuo pačiu ir numatant jos statybos vietą,tai ponai konservatoriai įsispyrę kaip ožiai viską darė atvirkščiai.Pagal juos TATENA,Europos sąjunga,ir dar kažkas mistinis turėjo neleisti,uždrausti,nurodyti,boikotuoti.O ir arkliui buvo aišku kad statybos vyks,viskas bus kaip numatė Maskva ir Minskas.Ir tai Europiniai biurokratijai buvo dzin tas euroužkampis.Dabar jau prabudę maišo šakėmis vandenyje,ir svetimom rankom nori sukelti sau naudingą šurmulį. 100 procentų atominė veiks,elektrą visi pirks,o mūsų durneliai perpirks iš spekuliantų mūsų sąskaita,ir deklaruos pergalę.Asilų kompanija. Dabar beliko tik stengtis kad įsileistų dalyvauti jos saugumo kontrolėje,ir tai jau būtų kažkieno didelė pergalė su politiniu laurų vainiku.Liūdna bet tai tiesa.

idomu

idomu portretas
Įdomu, kodėl piemuo tvartelio ožiukams nepasako , kad beveik 70 procentų elektros tvartelis perka iš Rusijos?

Lietuviai! Jus-ciudai!!

Lietuviai! Jus-ciudai!! portretas
Geriau jums butu tas video-Детский хор «Безнадёженька» поёт правду о жизни в стране | Дизель cтудио

ELTA 'tyrimas"

ELTA &#039;tyrimas&quot; portretas
dvokia tomkumi ir darbiečiais, t.y. - koloradu.

pritariu

pritariu portretas
> AŠ Tai vis išdavikai ir puolantys kaimynai vaidenasi? Gal jau nustokite m yžalinį alų vartoti ar bent sumažinkite kiekį, smegenų veikla pagerės :) p.s. Estams ir latviams didesnį pavojų kelia nesaugi Ignalinos branduolinių atliekų saugykla, nei nauja baltarusių elektrinę, o elektrą iš Astravo pirksi , kaip dabar perki iš Kaliningrado, tik per daugybę tarpininkų ir gerokai brangiau. Manau tai žinai, tik sąmoningai kenki Lietuvai it Lietuvos piliečiams, nes "patriotiškas" procentukas nubyra.

AŠ portretas
O už valstiečius ir kitus balsuoja pašalpininkai ir tinginiai.Sustabdyti neimanoma ,bet nepirkti elektros tai įmanoma.O Latvija ir Estija tai išdavikai.Jie mano,kad įvykus avarijai jų nepalies.Nuo tokios avarijos sienų nėra ,Nebūkit kaimynai išdavikai.O Kubilius visą laika ekonomiką kėlė po kirkilinių pridarytų krizių.

Zalioji energetika

Zalioji energetika portretas
O ttai kokia elektros energija ,dabar , nakti, pumpuoja vandeni i Kruonio aumuliacine hidroelektrine. Kruonio H akumuliacine buvo statyta atpiniginimui elektrai, gaminamai Ignalinos AE . .Juk Ignalinos AE , juk seniaiusiai , nebeveikia.

kauniečiui iš kaimo

kauniečiui iš kaimo portretas
Kodėl kubilius pasirašė dėl atominės statybos, tamsuolis

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
landsbergių cirkelis, Baltarusijos energetinės priklausomybė yra "pelis į pasirdžius ekonominiame kare. landsbergių gaujos narys kubilius joje nedalyvauja. Kodėl? kubilius Lietuvos vardu įsipareigoja bendradarbiauti su Baltarusija atominės energetikos srityje ir pastatyti tokį SGD terminalą Lietuvos lėšomis, buvo kubiliaus pasirašytas 2010 m.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Atvertus senus archyvus Vytauto Didžiojo laikais Astravas priklausė Lietuvai.Tai išeina Ožys teisus,atomkę Batia pastatė Lietuvos respublikoje.Tai ka daryti,taip ir V.I. Leninas buvo išsireiškęs.O daryti taip,kaip V.V Puckinas su Krymu pasielgė,atsiimti okupuotą teritoriją ir atomkė bus MŪSŲ.Ir jodo nereis kaupti,sava radijacija---VAISTAI.---Vaaaliooo,ar ne.Jei tą TSRS 'profesorius' įgyvendins,rinsksim 'prezidentu',kad ir po mirties.

Netiesa

Netiesa portretas
SUSTABDYTI GALIMA jei visus sąvartynus ir atliekų deginimo fabriką pastatyti Dieveniškėse.......Manau tik taip bielorusus galima išgąsdinti......

kapsas

kapsas portretas
Aišku kad negalima, o visas šis burbulas išpūstas Lubiankos pastangom kiršinti Lietuvą su kaimynėm, o paskui.... ir tam įgyvendinti pavesta labai bloga Lietuvai linkintis TSRS VSK DĖDULĖ ir jo sėbrai, nei vienas blaiviai galvojantis pilietis netiki šiuo burbulu.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Nežinau ant kiek galima nukvakt,net galvot tokią nesmonę.Baltarusiai atomkę pasistatė savo valstybėjie,tik Žiegždrių pacijientai gali taip mastyt,paleidimą stabdyt.Yra vienas NU.Jei yra kokia tarpvalsybinė sutartis,kokiu atstumu leidžiama atomkę statyt iki kitos valsybės sienos,TAI.---Jei TO nėra tai kvailiai ožiai pčiulpkit........kanopą.Manau APSIJUOKĖ, pasauliniu mastu.

Kęstas

Kęstas portretas
Smuko konservatorių reitingai. Kadangi už konservatorius balsuoja tik Lietuvos talibanas, tai šis reitingų smukimas yra konservatoriams grėsmingas. "Už opozicinę Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratus rinkimuose balsuoti žada 14,3 proc. gyventojų, konservatorių reitingas krito trimis procentiniais punktais – kovą jie turėjo 17 proc. gyventojų paramą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Pirma Ignalinos AE šiukšlyną susitvarkykite, o tada pamokslaukite , nes ES lėšos kažkur "patriotų " kišenėse dingo, o srutos teka :))) p.s. baudžiauninkai net nežino, kad dabar elektrą perka iš Rusijos ir šventai tiki "energetine nepriklausomybe".

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Mes jiems Būtingės terminalą , jie mums AES vos ne sostinės centre , kuom ne biznis .

manau

manau portretas
Galvoti , kalbėti ir derėtis reikėjo kai tik buvo planuojamos statybos, bet bukas Qbilas tik mynė dviračio pedalus ir kaičiodamas špygas tyčiojosi iš baltarusių. Elektrinė bus , tiksliau jau yra ir reikia priimti tai kaip įvykusį faktą, elektrą iš jos pirks ne tik latviai, estai....bet ir lietuviai, klausimas tik ar tiesiogiai - pigiai, ar per 4-6 tarpininkus kurie esą "išvalys" už tam tikrą pelno procentą "blogą elektrą". Visas triukšmas tik prasta rinkiminė propaganda skirta megztaberečių zombių segmentui.

Kaip idomu sekasi

Kaip idomu sekasi portretas
Jukneviciams biznis Rusijoje ? Kaip Garbaraviciams bizniukas sukasi su Kremlium? Ir siaip konservatoriu partijai ? Ar pinigu netruksta?

taip

taip portretas
socbergpartija save tiesina tusciai maldama euroturgelyje svarbu ivaizdis kad gautum ismokas uz /rupesti/ kuris lygus 0 tai apsiraminkit palikit /runkelius/ o patys varykit kuo toliau nuo tos vietos i kuria pretenduoja poliakai su litvakais kur beto ir kito plauko netruksta tik lukiskes uzkonservuokit dar patiems prireiks sienos metrines gelbes nuo radijacijos?...

100% konservatoriu tiki

100% konservatoriu tiki portretas
kad Kubilius galejo sustabdyti AAE statyba dar pries 15 metu, bet ju smegenine neisnesa ar galima apie tai paklausti pacio Kubiliaus, nes Rasele Jukneviciu juos tuojau pat susaudytu ozio spiriukais.

Oho

Oho portretas
Net 9% visiškų durnių Lt

>Resum

&gt;Resum portretas
Ne su "sosiedais nepasiseke", o reikia patiems taisytis.

Atidarymas bus

Atidarymas bus portretas
Landsbergis pagrains, Kubilius su papuoštų dviračių praleks o Lukosenkai liks nukirpti juosta. Susirinkusiems paploti. Valio.

???

??? portretas
o kokiu atstumu lekia mūsų turimų haubicų sviediniai ???

...,manyti galima VIENAIP galima ir KITAIP,bet...

...,manyti galima VIENAIP galima ir KITAIP,bet... portretas
kiek TAS MANYMAS keicia SITUACIJA ir APLINKYBES???...,subjektyvus paNASTYMAI i TEMA... TASKAS

Kaunietis

Kaunietis portretas
Visgi protaujančių daugiau nei durnelių

nesvarbu kad jonas

nesvarbu kad jonas portretas
tik konservaqi su liberalais kalti kad ae pastatyta kai kubilius buvo premjeru tada reikejo rekti o ne dabar suda malti amzini teisuoliai

Resum

Resum portretas
Nepasiseke su sosiedais

NUSIPIRKAU RUKYTA UNGURI IR ALAUS.

NUSIPIRKAU RUKYTA UNGURI IR ALAUS. portretas
Netiketai kanservas paprase, gal gali jo nevalgyti, nes ji gali isberti nuo kvapo... Tai viska supakavau, kaip normalus letuviskas lenciuginis vasalas ir ismeciau siuksledezen.

Konservai

Konservai portretas
Tik dabar,rinkimų kontekste ardosi prieš Astravo AE,o jei laimėtų rinkimus ir turėtų daugumą,tai viskas apsiverstų per kelias savaites.Ir niekam ne paslaptis kas tie baltarusiškos elektros tiekėjai į Lietuvos rinką būtų.Taip,kad absoliučiai teisus politologas-tai tik politiniai žaidimai skirti tam tikrai kategorijai rinkėjų mulkinti.

Konsliberalams

Konsliberalams portretas
reikia pasirodyti kad kažką dirba - kad nereikėtų liesti opių Lietuvos problemų pasirinko beviltišką temą rinkimų bangai kelti.Patys žino kad tai visiškas Niekas.

Ne nu

Ne nu portretas
idiotizmas. Gal pas jus jau visiškai neveikia tikrovės suvokimas?___Mėginkit pagalvot iš naujo:AR GALI BŪTI TOKS VARIJANTAS KAD LUKAŠENKA SUKIŠES MILIJONUS Į ASTRAVO AE DABAR PAKLAUSĘS REIKALAVIMŲ IMS IR SUSTABDYS ELEKTRINĘ? O paskui ką darys, gal nugriaus ją?:D).___Neįžvelgiu sveiko proto tokiuose Lietuvos valdžios durnių reikalavimuose

Paleidimo stabdyti ir nereikia

Paleidimo stabdyti ir nereikia portretas
Užtenka nepraleisti elektros iš tos elektrinės, ir ji taps nenaudinga. Tad reiktų nebūti klumpakojams, kvailesniems už belarusų kalxoznikus..

deinis

deinis portretas
Aišku elektrinę paleis ,mes pirksime per ofšorus ,mokėsime dvidubai ,tik tie aršūs kovotojai prieš Astrava sumažins rinkėjų skaičių konservatoriams ir tai būtų naudinga Lietuvai

Dedule

Dedule portretas
Tegul eina pagroja su vargonais gal ne atidarys.

Anonimas

Anonimas portretas
o kam ja stabdyt,lai dirba,galesit elektra pas bulbasus pirkt tol kol savo ae pastatysit,beje ir sava ae pavojinga,tada ir ne tik bulbasai streikuot prdaes, o geriausias budas nusipirkt ta ae pas bulbasus uz milijardus ir daryt su ja ka nori

Visiems barzdas apsimyžusiems ožiukams

Visiems barzdas apsimyžusiems ožiukams portretas
Niekas manes neklausė apie jokį Astravą, ir aš net neabejoju kad statė tam kad paleistų elektros gaminimui, o ne sprokdinimui kaip nori lansbergis.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Šaunuoliai baltarusiai, pagarba jiems. O mūsų konservai gali masiškai pasikarti dėl to, būtų šventė.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei jie negali susitarti nepirkti kremliaus elektros, tai ka cia bekalbeti. Viska yra uzvaldziusi kgbistine nomenklatura. Apie latvius, tai visai patyleti...

Arvydas

Arvydas portretas
Kodėl Kremliaus gangsteriai investuoja milijardus AE statybai beveik Vilniaus priemiestyje, lietuvių etninės teritorijos centre? Ši ciniška, silpnapročių diktatorių sugalvota, AE statyba yra amžino karo ES paskelbimas, lietuvių tautos genofondo paniekinimas. Esame bejėgiai,paniekos verti (Praradom japonų reaktorių,skalūnų technologijas)? Būtent dabar būtina sprogdini Kremliaus gangsterių planus evakuoti sostinę Vilnių. Parenkant AE vietą beveik Vilniaus priemiestyje, yra pažeisti esminiai TARPTAUTINĖS TEISĖS PRINCIPAI. Deja,Lietuvos skverna valdžiukė (ketvirti prarasti metai) yra neveiksni..

Makas

Makas portretas
Zinoma, kad neimanoma. Kur konservai buvo pries 15, pries 10, pries 5 metus? Kam sarsala kelti po laiko? Gal tokia "zadanyje"?

keli yra

keli yra portretas
manantis kitaip , bet jie dviračiais ten važinėja atostogaudami laisvalaikiu............

Galerijos

Daugiau straipsnių