50 tūkst. eurų laimėjimo receptas – meilė momentinei loterijai

  • Teksto dydis:

Jelena iš Vilniaus į loterijos biurą vyko du kartus per savaitę. Pirmąjį – savaitės pradžioje, atsiimti 200 eurų, kuriuos laimėjo neseniai pasirodžiusioje momentinėje loterijoje „Monopoly Millionaire“, o vėliau – atsiimti didžiausio šio žaidimo prizo – 50 tūkst. eurų. Kokia Jelenos paslaptis? Atsakymas labai paprastas, tai – meilė momentinei loterijai.

Turi bilietų nutrynimo rutiną

Tiek pirmojo laimėjimo, tiek antrojo, Jelena atvyko atsiimti su seserimi, abi moterys – momentinės loterijos entuziastės, bilietus perka dideliais kiekiais. Penki įsigyti bilietai, pasak laimėtojos, padeda gerai praleisti dieną ir jos visos metu išlaikyti puikią nuotaiką. Negana to, laimėtoja turi savitas bilietų nutrynimo tradicijas.

„Tą dieną turėjau penkis „Monopoly Millionaire“ bilietus – keturi iš jų buvo laimingi. Bilietai man kaip desertas, mėgstu juos trinti dienos eigoje. Nutrinu vieną, ką nors nuveikiu ir vėliau nutrinu kitą. Jau buvau atsigulusi į lovą, kai prisiminiau, jog liko nenutrintas paskutinis bilietas. Atsikėliau ir negalėjau patikėti savo akimis. Netikėjau, kad gali būti, jog laimėjau tokį didelį prizą. Ryte bilietą patikrinau ir per „Perlo“ programėlę, kad įsitikinčiau laimėjimu“, – juokėsi laimėtoja.

Žaidėja sakė, kad didžiausią laimėjimo dalį skirs paskolos apmokėjimui, o likusius pinigus padovanos sūnui, kad jis galėtų įsigyti išsvajotą automobilį.

Svarbiausia – kantrybė

Laimėtoja loterijos bilietus perka visur – apsilankiusi šiek tiek toliau nuo namų esančioje parduotuvėje ar išvažiavusi atostogų, niekada negrįžta be bilieto. Šį kartą, laimingą bilietą nusipirko vos į Vilnių grįžusi po atostogų.

„Laimėjimas buvo puiki atostogų pabaiga. Perku daug įvairių momentinės loterijos bilietų, tai pat mėgstu juos dovanoti, todėl ir sekasi. Vienu metu perku po keletą bilietų už įvairią kainą, taip beveik visada laimiu po 30 ar 50 eurų. Mano strategija – išbandyti naujas loterijas. Pamatau, jog pasirodė naujas bilietas – ir iškart nusiperku. Būtent taip buvo ir su loterija „Monopoly Millionaire“. Laimėjau 200 eurų ir kas galėjo patikėti, jog laimėsiu dar 50 tūkst. eurų?“, – retoriškai klausė vilnietė.

Kalbėdama apie nusišypsojusią fortūną, žaidėja teigė, kad svarbiausia – sulaukti savo momento, o loterijos žaidimas, visų pirma, turi būti smagus ir teikti džiaugsmą.

Jelena taip pat juokavo, jog dabar, pajutusi didelės pergalės skonį, būtinai ir toliau pirks momentinės loterijos bilietus. O sužinojusi, kad loterijoje „Monopoly Millionaire“ yra galimybė ir dar kartą laimėti 50 tūkst. eurų prizą, sakė: „Puiku, tai reiškia, kad jeigu sėkmė aplankys ir vėl – susitiksime, kai dar kartą atvyksiu atsiimti didžiojo laimėjimo!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
Daugiau nelaimės. Nes didelius prizus tik po vieną įdeda į partiją. Klaipėda irgi negauna laimingų bilietų. O antra, neaisku kiek tiesos dėl laimėjimų.

...

... portretas
Čia taip kauniečiai raginami bent retkarčiais tą Vilniaus kaimą aplankyt.

Drasiai galiu pasakyti kad

Drasiai galiu pasakyti kad portretas
visi laimingi bilietai atiduodami į Vilniaus parduotuves, o Kaune pirk ne pirkes, niekada tokių sumų nelaimėsi, Kaunui atiduoda visus tuščius mom.loterijos bilietus. Tai kas čia, jeigu ne afera?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių