Teikia vilties: iš juodosios zonos ištrūko viena savivaldybė

  • Teksto dydis:

Dar vakar sergamumo koronavirusu žemėlapyje dominavo tik juoda spalva, o šiandien čia atsirado viena savivaldybė, kuri patenka į raudonąją zoną.

Iš juodosios zonos ištrūkusioje Neringos savivaldybėje 14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų yra 466,9 atvejo. Praėjusią parą šioje savivaldybėje nenustatyta nė vieno naujo COVID-19 atvejo.

Šalyje 14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų dar sumažėjo ir siekia 1152,9 atvejo – jis mažėja nuo praėjusios savaitės pradžios. 7 dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis taip pat mažėja nuo praėjusios savaitės pradžios ir siekia 11,1 procento.

Oficialiosios statistikos portalo nuotr.

Praėjusią parą nustatyta 2015 naujų COVID-19 atvejų, mirė 27 žmonės, rodo ketvirtadienį paskelbti Statistikos departamento duomenys.

22 mirusieji buvo neskiepyti arba paskiepyti nepilnai.

Praėjusią parą 2276 žmonės paskiepyti pirmąja vakcinos doze, iš viso paskiepyti 13 tūkst. 956 žmonės.

Ligoninėse šiuo metu gydomas 1691 COVID-19 sergantis pacientas – maždaug pusšimčiu mažiau nei prieš parą, 148 iš jų – reanimacijoje.

Šalyje praėjusią parą atlikta 14,4 tūkst. molekulinių (PGR) ir 7,2 tūkst. antigeno tyrimų dėl įtariamo koronaviruso.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai bent naujiena

Tai bent naujiena portretas
JO JO tai bent pati salies didziausia savivaldybe pasveiko. Ar negeda tokiais pasiekimais didziuotis. Zinoma butu dar maloniau skaityti kai savivaldybe susideda is gal 100 gyventoju ir niekas neserga ir nesirgo ir vakcinacijos nereikejo. Zinoma valdziai maloniau pranesti, kad visi 100 buvo pilnai sucipuoti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių