Pareigūnų „laimikis“: konfiskavo tūkstančius „koronaviruso vaistų“ tablečių

  • Teksto dydis:

Šiaurės Airijos Vaistų reguliavimo grupės (MRG) pareigūnai konfiskavo tūkstančius veterinarinio preparato „Ivermektino“ tablečių, kurias ketinta panaudoti koronaviruso gydymui.

„Ivermektinas“ naudojamas gyvulių ir kai kurias atvejais žmonių (naudojant mažas dozes) gydymui nuo parazitinių infekcijų.

Nuo 2020 m. liepos iki 2021 rugsėjo MRG konfiskavo 8 600 „Ivermektino“ tablečių siekiant sustabdyti nelincencijuotų vaistų platinimą paštu.

Sveikatos ministerijos teigimu, konfiskuotos tabletės buvo pradėtos siųsti iš Azijos šalių po to, kai visuomenėje itin sustiprėjo įsitikinimas, jog „Ivermektinu“ galima sėkmingai gydyti koronavirusą.

Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje „Ivermektinas“ nėra oficialiai patvirtintas kaip vaistas nuo koronaviruso.

„Ivermektino“ panaudojimo gydant koronavirusu užsikrėtusius asmenis, tačiau šio eksperimento rezultatų dar teks palaukti.

Kol nėra oficialių išvadų dėl „Ivermektino“ poveikio koronavirusui, žmonėms rekomenduojama susilaikyti nuo šio preparato vartojimo. JAV užfiksuoti šį vaistą vartojusių žmonių apsinuodijimo atvejai. Žmonės įspėjami, jog šis vaistas yra pirmiausiai skirtas gyvulių gydymui nuo kirmėlių ir kitų parazitų, o didesnės šio vaisto dozės žmonėms gali būti toksiškos ir net mirtinos.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/konfiskuota-tukstanciai-koronaviruso-vaistu-tableciu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Po galais

Po galais portretas
Ivermektinas gavo nobelio premiją už jo naudojimą ŽMONĖMS. Tai yra pirmiausia žmonių vaistas, ir antroje vietoje vaistas gyvuliams. “Toksiškas” - melas. Pasaulyje daugiau nei 1 mlrd. dozių ivermektino panaudojo žmonės, ypač populiarus jo naudojimas yra “river blindess” arba upinio aklumo gydymui. Šis vaistas buvo sukurtas 1975m. Kaip manote, ar šis vaistas, kuris jau naudojamas žmonių beveik 50m. yra geriau ištirtas ar vakcinos, kurios sukurtos prieš vienerius metus? Ivermektinas YRA patvirtintas Japonijos kaip tinkamas vaistas gydyti koronos viruso sukeltus simptomus, o šiuo metu Japonijos covid situacija yra neapsakomai teigiama. Turėtumėte rekomenduoti susilaikyti nuo vakcinacijos, kuri yra neišgirta, o ne nuo vaisto, kuris praėjo visus reikiamus tyrimus, gavo nobelio premiją už jo naudą ŽMONIŲ gydymui ir kuris naudojamas jau beveik 50 metų.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Ir vėl UK pirmauja... LT vėl paskutinei, valdžioje esantys nagli savanaudžei pusglušei tik moka nubausti, uždrausti, prasisokilnti ir apsimeluoti...

tai

tai portretas
pasaulyje zinomas ir taikomas vaistas zmonems nuo ivairiu parazitu, uz jo sukurima skirta nobelio premija
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių