Koronaviruso statistika – kasdien vis didesnė: fiksuoti 1184 nauji susirgimai, mirė du žmonės

Praėjusią parą, liepos 22-ąją, koronaviruso infekcija patvirtinta 1184 žmonėms. Iš jų pakartotinai susirgo 284 asmenys, skelbia Statistikos departamentas.

Per praėjusią parą COVID-19 infekcija pražudė du žmones.

Nuo pandemijos pradžios bendras COVID-19 buvusių ir esamų užsikrėtusiųjų skaičius šalyje pasiekė 1175704.

Nuo pandemijos pradžios bendras šalies mirčių skaičius nuo COVID-19 – 9198.

Kaip skelbia Statistikos departamentas, pirminių naujų atvejų skaičius per 14 dienų tenkantis 100 tūkst. gyventojų, Lietuvoje šeštadienio rytą siekia 383,8 atvejo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realybė

Realybė  portretas
~ Virusas yra , ir kai kuriems žmonėms jis iš tikrųjų labai pavojingas . Nors pagal statistiką omikrono atmaina yra švelnesnė. - Vakcinos nuo covid neapsaugo , nes niekada nebuvo taip , kad su 70% vakcinacija , virusas ir toliau plistų . - Teigimas , kad iš lėktuvų kažkas barsto virusą yra visiškas idiotizmas , žemiausio lygio gandai. Lietuvoje niekas net techninių galimybių tam neturi. Tikslo dirbtinai išžūdyti žmonių nėra , nes valdžioms ir turtuoliams reikia darbo jėgos . - Kad vakcina sušvelnina ligą irgi nepagrįstas įrodymu , nes tiek prieš, tiek po vakcinacijos mirė tie , kas turi šalutinių ligų .

kaunietis

kaunietis portretas
O tie du zmones mire manau ne nuo COVIDO

tik

tik portretas
reikia ???? kas skraido virs miestu gyvenamu namu ir yra prielaida kad kaip jav buvo skelbta you t barsto grafenoksida kuris mazina zmogaus imuniteta priedo ji sumarmaliuojant ir nieko neprileidziant zmogus mirsta tai pareiskia kad neva nuo tos menamos /ligos/ o tyrimai feikiniai dulkiagalvio patvirtynti pagal pisss /lazdele/ kuri su laiku praranda galia tai va tokios tos ateinancio rudens naujenos tik nepaprastiems tusciagalviams suprast 3 PK biodurnyne kurio tikslas populiacijos mazinimas kas ir vyksta siame tikroves /spektaklyje/ ===
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių