Kaip santykius veikia rutina?

Pavargote nuo rutinos santykiuose? Kasdieniniai rūpesčiai jus vargina? Neatsimenate, kada su savo antrąja puse buvote nuveikę ką nors romantiško? Pataisykite padėtį jau šį savaitgalį!

Neleiskite, kad prasti orai sugadintų jūsų nuotaiką ir pasistenkite, kad savaitgalis taptų bent šiek tiek romantiškesnis. Kai už lango lietus ar šlapdriba, nesinori iš lovos net kojos kelti. Ir taip savaitgalis praeina „kaip visada” – jūs skalbiatės, jis žiūri televizorių.

Patikėkite, pakanka parodyti tik šiek tiek dėmesio mylimajam ar mylimajai, ir svaiginanti meilė vėl užlies jūsų širdis.

1. Nueikite į vakarėlį ar patys jį suorganizuokite. Vakarėliai – puiki vieta jums abiems puikiai praleisti laiką. Aistrą tarp jūsų gali sužadinti, jei vakarėlio metu flirtuosite su savo antrąja puse. Netiesa, kad flirtuojama tik pažinties pradžioje. Jei esate kartu ne vienerius metus, flirtuoti su antrąja puse tiesiog būtina!

2. Kol jūsų mylimasis ar mylimoji prausiasi po dušu, paruoškite jam (ar jai) minkštą didelį rankluoštį ir šlepetes, kad jam (ar jai) nereiktų išėjus iš vonios pėdinti šaltomis grindimis. Žinoma, jei rankšluoščiu ir šlepetėmis jis pasiruošė iš anksto, reikės galvoti ką nors kito, kad jį (ar ją) nustebintumėte.

3. Išvažiuokite į gamtą. Taip taip, gamtoje labai smagu ne tik vasarą, bet ir žiemą. Išvažiuokite su savo mylimuoju ar mylimąja į gamtą ir pasigrožėkite žiemos ramybe. Nepamirškite didelio termoso su arbata ir karštų sumuštinių. Apsikabinkite, gurkšnokite šilta arbatą ir grožėkitės žiemiška gamta. Kaip romantiška!

4. Sukurkite kodinį žodį, kurį išgirdęs jūsų partneris žinotų, kad jūs nebegalite laukti nė minutės ir norite jo čia ir dabar. Žaidimas „kas greičiau nusiims visus žieminius drabužius“ gali būti labai smagus.

5. Nepamirškite spontaniškų bučinių. Ar pabučiuojate savo mylimąjį ar mylimąją tik per gimtadienį ir Kalėdas? Nuo šiol mėgaukitės spontaniškais bučiniais visą žiemą!

6. Stenkitės, kad kiekviena diena būtų kaip šventė. Kas sakė, kad šampanas geriamas tik Naujųjų metų naktį? Užpilkite šiek tiek šampano ant pilvo ir pabučiuokite jį. Meilė taip svaigina!

7. Dažniau apkabinkite savo antrąją pusę. Ar žinote, kad nuo šiol kiekvieną šeštadienį bus tarptautinė apkabinimų diena? Švęsti būtina!

8. Mėgaukitės žiemos pramogomis. Susiraskite šiltas kojines, pirštines, šaliką ir pirmyn į čiuožyklą!

9. Pusryčiai lovoje. Praskaidrinkite mylimajam ar mylimajai savaitgalio rytą ir į lovą atneškite pusryčius ar bent jau puodelį kavos.


Šiame straipsnyje: santykiairutinapora

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių