Atsakė į amžiną klausimą: ar turtingi vyrai tikrai yra geresni lovoje

  • Teksto dydis:

Moteris traukia turtingi vyrai. Ir niekas dėl to nėra kaltas. Evoliucija skatina moteris ieškoti saugumo, o vyrai puikuojasi tuo, ką turi. Dažnai tai – brangūs laikrodžiai, automobiliai, prabangios atostogos ir taip toliau. Bet ar moterys neapsirinka pasirinkdamos turtingesnius vyrus?

Šioje vietoje reikėtų paminėti, kad kalba eina apie nuoširdžią trauką žmogui. Apie tuos atvejus, kuomet moteris nuoširdžiai nekenčia vyro, bet myli jo pinigus, kalbėti neverta. Mums įdomu ar nuoširdžius santykius su turtingais vyrais palaikančios moterys yra patenkintos lytiniu gyvenimu.

Ir iš tiesų, tai yra vienas iš tų dalykų, kurių negalima nusipirkti. Turtuose gyvenančios moterys (ir vyrai) gali lengviau išpildyti savo svajones, keliauti, dovanoti brangias dovanas, nebijoti dėl ateities. Rezultate, jos yra laimingos, jei nekamuoja ligos ar neišsprendžiami rūpesčiai. Ir taip – pinigai gali nupirkti laimę.

Prieš kelerius metus buvo atliktas tyrimas, į kurį buvo įtraukti 5000 žmonių, kurių amžius svyravo nuo 14 iki 44 metų, duomenys. Dalyviai turėjo atsakyti į eilę klausimų apie savo gyvenimą. Tarp jų buvo klausimų ir apie lytinį pasitenkinimą bei socioekonominį statusą. Taigi, šalia kitų dalykų, mokslininkai galėjo išsiaiškinti ir ar egzistuoja koks nors ryšys tarp  finansinės padėties ir pasitenkinimo lytiniu gyvenimu. Ir rezultatai buvo vienareikšmiški – kuo prastesnė socioekonominė padėtis, tuo žmonės yra mažiau patenkinti savo laiku lovoje.

Priežasčių gali būti įvairių. Tikėtina, kad turtingesni žmonės neturi kažkokių ypatingų įgūdžių ar ritualų. Tiesiog jie apskritai yra labiau patenkinti savo gyvenimu. Jis nėra toks pilkas, nes jie keliauja, perka brangius daiktus, gali laisvai svajoti be viltis gniuždančio „gal kada nors“. Jų lytinis gyvenimas vystosi didesnėje teritorijoje, jie valgo kokybiškesnį maistą ir yra linkę taisyti viską, kuo yra nepatenkinti.

Tačiau, pasak pažinčių portalo susituokusiems IllicitEncounters.com atlikto tyrimo, turtingesni vyrai dažniau yra neištikimi. Portalas skaičiuoja, kad vidutiniškai neištikimi vyrai uždirba po beveik 57 tūkstančius eurų per metus. Ir apie tai kalba pažinčių portalas – realiai turtingesni vyrai turi galimybių būti neištikimais ir be interneto pagalbos.

Taigi, kaip visada viskas priklauso nuo žmonių. Kurti santykius pagrįstus pinigais nėra malonu. Tikriausiai, geriausiai kartu jaučiasi tos poros, kurios sėkmės siekė kartu – arba vystydami bendrą verslą, arba palaikydami vienas kitą atskirose iniciatyvose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha - juokas pro ašaras

cha - juokas pro ašaras portretas
Prostitutei svarbu ne seksas, BET KIEK DAUGIAU MOKI - ČIA IR YRA MALONUMAS

*

* portretas
Dazniausiai nelabai.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Tam aš.Ale kokia gramatna?Tai pasakyk po kam dabar vienas moters palankumas ir dvi simpatijos viršuje.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių