Š. Jasikevičius pasirašė sutartį su „Barcelona“?

  • Teksto dydis:

Europos krepšinio naujienų tinklalapis „Eurohoops.net“ skelbia, kad Kauno „Žalgirio“ treneris jau pasirašė sutartį su Ispanijos pirmenybių finale kritusia „Barcelona“.

Pranešama, kad treneris su katalonų klubu pasirašė kontraktą pagal formulę 2+1 ir pakeis ilgą laiką komandai vadovavusį Xavi Pascualį.

Pastarasis komandoje darbovosi nuo 2008 metų. Jau kurį laiką sklido gandai, kad Pascualis turės atsisveikinti su klubu.

Š. Jasikevičius „Žalgirio“ komandos vyriausiojo trenerio postą iš Gintaro Krapiko perėmė sausio 9-ąją. Tuomet specialistas su kauniečiais sudarė 2,5 metų trukmės kontraktą.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas ne kartą pabrėžė, kad tikisi trenerį ir toliau matyti prie komandos vairo, tačiau nesistengs jam sutrukdyti pasitaikius kur kas geresnei progai.

Jasikevičius „Žalgiryje“ 2013-2014 metų sezone baigė savo krepšininko karjerą ir iškovojo pirmąjį LKL žiedą.

Įžaidėjas po karjeros pabaigos gavo kvietimą iš Krapiko prisijungti prie komandos trenerių štabo. Krapiko asistentu Jasikevičius dirbo pusantro sezono, kol vyriausiasis treneris buvo atleistas.

Tuomet Jasikevičius buvo paskirtas vyriausiuoju treneriu. Jo vadovaujamas „Žalgiris“ triumfavo LKL pirmenybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
nenustebčiau, kad taip padarytų Tada manau nemato perspektyvos dėl "formuojamos" komandos būsimos sudėties, nes dabartinės vadybos meistrais nori tik keisti ir parduoti, bei skųstis kad nėra oinigų?.

ZALGRYBYS

ZALGRYBYS portretas
ZALGIRUI REIK GRAZINT BRAZY IR ATSISTOS VISKAS ANT KOJU

xx

xx portretas
Jai tai teisybe . Belieka tik apgailestauti. Kad zmogus deklaruodamas patriotiskuma elgesi kaip " pigi kekse".Tai nedaro garbes visiem Zalgirio gerbejams. Gal atsiras zmogus ,pakels naslaiti ir vardan tos Lietuvos nuves zalgiri i pergaliu olimpa.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių