„Žalgirio“ trenerių štabe – pažįstamos pavardės

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ fizinio rengimo treneriu vėl dirbs Sigitas Kavaliauskas, o vienas iš naujojo vyriausiojo trenerio Martino Schillerio asistentų bus Tautvydas Sabonis, skelbia „BasketNews.lt“ šaltiniai.

Netrukus 37-ąjį gimtadienį minėsiantis S. Kavaliauskas į „Žalgirį“ grįžta po septynerių metų. Analogiškas pareigas jis užėmė 2007-2013 metais, o tuomet jį pakeitė Justinas Grainys.

Šią vasarą Grainiui kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, Dariumi Maskoliūnu ir Tomu Masiuliu persikėlus į „Barcelonos“ komandą, S. Kavaliauskas buvo pagrindinis kandidatas perimti fizinio rengimo trenerio vietą ir priėmė šį pasiūlymą.

Į Kauną jis grįžta po karjeros etapo Kinijoje, kur dirbo pastaruosius trejus metus. S. Kavaliauskas yra ir ilgametis Lietuvos rinktinės fizinio rengimo treneris, joje dirbęs iki 2016 metų.

„Žalgiris“ ir toliau turės du fizinio rengimo trenerius – darbus šiose pareigose tęs Nerijus Navickas.

Tuo metu praėjusiais metais trenerio karjerą pradėjęs Tautvydas Sabonis darbavosi „Žalgirio“ dublerių komandoje ir šią vasarą buvo paaukštintas į pagrindinę komandą. Jis bus atsakingas už žaidėjų individualų tobulėjimą.

M. Schillerio trenerių štabe bus dar 1-2 asistentai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjoras

Senjoras portretas
Jo jei ne tevelis tai kazinka veiktu,nes jis ir kaip krepsininkas nebuvo superinis toli jam iki brolio...

Anonimas

Anonimas portretas
PAGAL TEVO NUOPELNUS TAUTVYDAS TAPO ASISTENTU .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių