„Žalgirio“ krepšininkai sveikina su šv. Kalėdomis

  • Teksto dydis:

Šv. Kalėdų proga Kauno „Žalgiris“ nuoširdžiai sveikina komandos rėmėjus, aistruolius ir visus krepšinio mėgėjus. Šį kartą žalgiriečiai kviečia visus keliauti šventine laiko mašina.

Šiltus, originalius ir linksmus sveikinimus Lietuvos čempionai siunčia žvelgdami iš savo vaikystės nuotraukų, o „Žalgirio“ gerbėjams yra siūloma atspėti, kuris iš žalgiriečių juos sveikina su šventėmis.

„Mielieji, „Žalgirio“ komandos gerbėjai. Visos komandos vardu sveikiname Jus su gražiausiomis metų šventėmis. Norime kiekvienam iš Jūsų palinkėti: jaukių akimirkų su artimaisiais, minutės poilsio sau ir tik pačios geriausios nuotaikos! Ačiū, kad mus palaikote. Po švenčių vėl susitikime „Žalgirio“ arenoje!“, - atskirame vaizdo sveikinime taip pat linki žalgiriečiai.

Tuo tarpu elektroninėje laiko mašinoje galima rasti visų žalgiriečių sveikinimus. Joje trylika „Žalgirio“ krepšininkų pasidalino savo vaikystės nuotraukomis, susijusiomis su gražiausiomis metų šventėmis, ir kiekvienas pridėjo po linkėjimą komandos gerbėjams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių