„Warriors“ savininkas: B. Simmonsas nėra tai, ko ieškome

  • Teksto dydis:

„Golden State Warriors“ savininkas Joe Lacobas leido suprasti, kad jo komanda į galimus Beno Simmonso mainus įtraukta nebus.

„Visada ieškome būdų, kaip galėtume pagerinti mūsų komandą. Visada, tačiau B. Simmonsas nėra tai, ko ieškome“, – „The Chronicle“ duotame interviu sakė J. Lacobas.

„Jis uždirba daug pinigų ir kyla klausimas ar jis gali būti penkete, kuris užbaigia rungtynes? Nežinau. Jis – labai talentingas, tačiau problema yra ta, kad mes turime Greeną Draymondą. G. Draymondas ir B. Simmonsas yra labai panašūs tuo, jog nė vienas iš jų praktiškai nemeta, tačiau atlieka daug perdavimų ir kuria žaidimą. Tai yra viena problema. Antra – atlyginimo struktūra“, – pridėjo „Warriors“ savininkas.

Iš Filadelfijos ištrūkti norintis B. Simmonsas turi dar ketverius metus galiosiantį kontraktą, pagal kurį jis uždirbs apie 146,7 mln. JAV dolerių.

Antradienį ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski pranešė, kad B. Simmonsas neketina vilkėti „76ers“ marškinėlių, net jeigu ir prasidėjus sezonui jis vis dar priklausytų Filadelfijos klubui. Australas taip pat neplanuoja atvykti ir į kitą savaitę prasidėsiančią „76ers“ treniruočių stovyklą.

Jeigu australas neatvyks į treniruočių stovyklą, jam grės piniginės baudos. Už kiekvieną praleistą treniruočių stovyklos dieną B. Simmonsas netektų 227 tūkst. JAV dolerių, tad bendra savaitės suma siektų apie 1,3 mln. dolerių, mat įprastai komandos treniruojasi šešias dienas per savaitę.

Filadelfijos klubas aktyviai bando išmainyti įžaidėją nuo pat vasaros pradžios, tačiau kol kas derybos su potencialiais mainų dalyviais vyksta vangiai.

Praėjusiame sezone 25-erių B. Simmonsas fiksavo 14,3 taško, 7,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo statistiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių