Š. Jasikevičius apgailestavo, kad „Barcai“ nepavyko gauti leidimo įsileisti sirgalius

  • Teksto dydis:

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ Eurolygoje pasitinka „El Clasico“ mūšį su Madrido „Real“. Prieš jį Katalonijos klubas kreipėsi į vietos valdžią, siekdamas gauti leidimą į renginį įleisti pusę tūkstančio sirgalių, kuriems būtų garantuotas visapusiškas saugumas.

Vis dėlto antrosios koronaviruso bangos fone valdžia išliko kategoriška ir prašymą atmetė. Kalbėdamas „Barca TV“ laidoje Š. Jasikevičius apgailestavo dėl esamos situacijos, kadangi, anot jo, sirgaliai sudaro pusę viso reginio.

„El Clasico“ be žiūrovų praranda 50 proc. savo puošmenos, – teigė Š. Jasikevičius. – Kova su tokiu varžovu tiek treneriams, tiek žaidėjams – jaudinantis iššūkis. Turime susitaikyti su esama situacija, išgyventi šį laikotarpį ir tikėtis, jog žiūrovai galės grįžti į arenas kuo greičiau.“

„Barca“ ir „Real“ tarpusavyje šį sezoną kovos antrąkart. Pirmoji akistata Supertaurės finale baigėsi Pablo Laso vadovaujamos komandos pergale.

Š. Jasikavičiaus auklėtiniai per praėjusią dvigubą Eurolygos savaitę pranoko Valensijos „Basket“ ir Atėnų „Panathinaikos“ bei savo sąskaitoje turi tris pergales per keturis turus. Tuo metu „Real“ – priešingoje situacijoje: madridiečiai įveikė tik išretintą Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ bei krito prieš Vitorijos „Baskonia“, Valensijos „Basket“ ir Milano „AX Armani Exchange“.

Š. Jasikevičiaus teigimu, tokie rezultatai neturėtų stebinti.

„Mums trūksta žaidėjų, kai kurie svarbūs krepšininkai vis dar yra savotiškoje pasirengimo sezonui fazėje, kiti kenčia nuo viruso, kaip pavyzdžiui Nikola Mirotičius, – kalbėjo „Barcos“ strategas. – Panaši situacija yra ir Madride. Tiek mes, tiek jie yra keistoje padėtyje. Manau, kad abi komandos nežaidžia 100 proc. to, ką klubai gali demonstruoti.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių